UŽAS

Dininu ćerku je zverski ubila SEKTA: Devojčici (9) ODSEKLI glavu, isto doživela TRUDNICA i petoro dece

Kobnog dana njeno prisustvo satanističkom riutalu nije bilo na dobrovoljnoj bazi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/GoranH

U januaru prošle godine, u Panami, dogodila se stravična nesreća kojoj je prisustvovala i 25-ogodišnja Dina Blanko, a prema čijim tvrdnjama su u religijskom ritualu unutar sekte “Nova božanska svetlost” ubijeni njena ćerka, jedna trudnica i petoro njene dece, a mi vam prenosimo njenu ispovest.

Unutar rituala ove sekte su odvijali gnusni zločini. Vođe, ali i pripadnici ovog kulta su u svojim obredima koristili Bibliju, oružje, a svoje pripadnike su terali da čine nerealne radnje, da se skidaju, a neretko i da šetaju po vatri. Od svih članova grupacije, samo njih četrnaestoro je preživelo ovaj pakao. Prema svedočenju Dine, ljudi su u toku izvođenja ovih obreda bili potpuno nemoćni da odupru, neki su bili i fizički vezani, a neki i potpuno bez svesti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Dina je nakon nesreće u bolnici ispričala najsitnije detalje koji otkrivaju surovost i satanističku pozadinu ovog kulta. Prema njenim rečima, ona je i ranije odlazila na okupljanja u jednoj improvizovanoj crkvi u drvenoj šupi, ali, tog kobnog dana njeno prisustvo satanističkom riutalu nije bilo na dobrovoljnoj bazi.

Jednog dana, jedan od članova ovog, do tada normalnog kulta, je, navodno doživeo “prosvetljenje” te je odlučio da se reši nevernika. Prema Dininim rečima, tog dana ju je pozvala komšinica koja joj je naredila da dođe na sastanak, što je ona i poslušala. Tog 13. januara je zajedno sa svojom devetogodišnjom epileptičnom ćerkom, petnaestogodišnjom sinom i sa njenim ocem otišla na sastanak. Njen otac i sin uspeli su da pobegnu, ali su, nažalost, Dina i njena ćerka ostale zarobljene i prošle kroz pakao.

Ubrzo nakon što je porodica stigla na mesto okupljanja, naređeno im je da ne otvaraju oči, da uhvate jedni druge za ruke i da se mole, da “osete da su u fizičkom prisustvu Boga”.

– Osetila sam da me je nešto pogodilo u glavu, nisam znala šta mi se dogodilo, a onda sam pala na kolena – rekla je ona tada.

Acu su na groblju terali da pije KRV, spasao se, ali njegova sestra NIJE: Prošle godine smo je sahranili

Naime, vođe ovog kulta su ih gađale čime su stigle, uključujući Bibliju, mačetu, motke.

Foto: Pixabay/Reenablack

– Nastavili su da mi govore da ne otvaram oči… Čula sam bubnjeve, harmoniku, vriske. Bila sam vezana. Neki su bili primorani i da se skinu, pa hodaju po žaru – posvedočila je ona.

Međutim, užas je tek počeo. U toku noći, ili rano ujutru, jedan od članova sekte joj je otkrio da je njena ćerka mrtva.

– Ptice će sada raspolagati njenim telom – govorio je, kaže Dina.

Njena devetogodišnja ćerka Ines je ubijena, kao i njihova trudna komšinica i njeno petoro dece. Neka od ovih tela su bila obezglavljena i zajedno ubačena u unapred iskopanu grobnicu.

Ubrzo nakon Dininog svedočenja, devet od deset pobornika ovog kulta je optuženo za ubistvo i otmicu, a na mestu zločina su pronađeni muzički rekviziti, instrumenti, biblije i tragovi krvi.

Ovi zverski zločini su se odvijali u džungli, na predelu gde živi autohtoni narod na karipskoj obali Paname, koje je gotovo skroz odsečeno od ostatka sveta.

Ova nesrećna žena se dugo oporavljala od telesnih povreda koje je zadobila kobnog dana, ali ono što ostavlja neizbrisiv trag i što predstavlja bol koja nikada neće proći jeste činjenica da njene ćerke više nema. Dina se prisetila kako je najveći deo svog vremena provodila sa ćerkom, budući da je bila dete sa posebnim potrebama.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar