ISPOVEST

Acu su na groblju terali da pije KRV, spasao se, ali njegova sestra NIJE: Prošle godine smo je sahranili

Ovaj mladić doživeo je stravično iskustvo sa najomraženijom sektom u Srbiji a onda je otkrio detalje jezivog mučenja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/jcomp

U našoj zemlji postoji nekoliko desetina zvaničninih i aktivnih alternativnih religijskih zajednica, a neke od njih propagiraju potencijalno vrlo opasnu ideologiju. Iako pobornici nekih od najozloglašenijih sekti pažljivo biraju svoje “žrtve” i tragaju za ranjivim osobama koje traže izlaz iz poteškoća, nekada su njihov plen i naizgled obični, zadovoljni i materijalno obezbeđeni ljudi. Loše iskustvo sa najomraženijom sektom “Crna ruža” doživeo je i Aca P. iz Belog potoka, a mi vam u celosti prenosimo njegovu ispovest.

Jedna od najopasnijih verskih zajednica na našim prostorima jeste omražena “Crna ruža”. Pripadnici ove sekte svakodnevno održavaju takozvane “crne mise” za vreme kojih uvode nove članove u svoj kult.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Policija je više puta nalazila na tragove i dokaze o bludnim, satanističkim i opasnim radnjama koje se praktikuju unutar ove grupacije, uključujući i ispijanje životinjske krvi kao i orgijanje unutar grobnica.

– Prvi kontakt sa njima sam imao preko četa jednog od domaćih portala, jer sam kao jako znatiželjno dete puno volje za kontaktima često posećivao domaće i strane četove kako bih razgovarao sa ljudima iz raznih delova zemlje i sveta. Stupio sam u kontakt jedne večeri sa jako prijatnom osobom koja je bila zainteresovana za moje probleme, a s obzirom da sam imao jako težak gubitak bliske osobe u tom trenutku mi je bio potreban razgovor sa nekim sa strane. Dogovorili smo se da se ponovo nađemo na istom četu, u određeno vreme i ta komunikacija je trajala nedeljama – podelio je pre godinu dana svoju priču Aca P. iz Belog potoka.

Pored toga, Aca je otkrio i kako su ga pobornici ove sekte uvukli u svoj kult, kao i koji trenutak mu je bio najgori.

– Sam Bog me je spasio od onog najgoreg! Onoga trenutka kada sam primetio da su na svojim pirovima na groblju hteli da mi ubace neke tablete u piće, za koje su tvrdili da je životinjska krv, znao sam da treba da se trgnem… Moja sestra nije bila te sreće. Prošle godine smo je sahranili. Skočila je sa sedmog sprata zgrade u kojoj je živela – ispričao je ovaj nesrećni čovek.

Podsetimo, Satanina crkva, O.T.O, Crna ruža, Satanini vitezovi, Vatra pakla, predstavljaju samo delić gomile opasnih verskih organizacija koje deluju u Srbiji, a poslednjih godina javljaju se potpuno novi kultovi koji se bave satanističkim obredima.

Neko joj 2 meseca ostavljao CRNU RUŽU kod vrata: Kada je jedne noći zalajao pas, otkrila je UŽASNU istinu 



Izvor: Objektiv.rs, Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar