“Srpska napredna stranka će imati većinu u Zaječaru i Kosjeriću”: Darko Glišić nakon lokalnih izbora

Darko Glišić se obratio građanima Srbije iz sedišta Srpske napredne stranke

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić obratio se na konferenciji za novinare povodom lokalnih izbora u Zaječaru i Kosjeriću.

Darko Glišić se obratio građanima Srbije iz sedišta Srpske napredne stranke povodom lokalnih izbora koji su održani u Zaječaru, Kosjeriću i Preševu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Srpska napredna stranka je osvojila 67,23 posto, više nego dvostruko nego na izborima pre 4 godine.  Srpska napredna stranka je na blizu 47 odsto broja glasova u Zaječaru. Na Preševu smo trenutno otprilike na nekih 3 odsto, što je opet bolji rezultat – rekao je Glišić.

Podsetimo, u Zaječaru, Kosjeriću i Preševu večeras u 20 sati zatvorena su biračka mesta za glasanje na lokalnim izborima.

U Zaječaru pravo glasa moglo je da iskoristi 50.741 birača na 69 biračkih mesta mesta, u Kosjeriću 9.332 birača na 29 biračkih mesta, dok je u Preševu oko 42.000 građana moglo da glasa na 38 biračkih mesta.

Izlaznost do 19 časova u Kosjeriću iznosila je 68,87 odsto, a u Zaječaru 45,12 odsto, dok je u Preševu do 17 sati na birališta izašlo nešto više od 36 odsto upisanih glasača.

Na lokalnim izborima u Zaječaru učestvuju liste: Aleksandar Vučić – Za budućnost Zaječara, Ivica Dačić – Socijalisticka partija Srbije – Jedinstvena Srbija, Dr Nenad Ristović – Pobeda, Nada za Zaječar – Nacionalno demokratska alternativa (Pokret obnove Kraljevine Srbije, Demokratska stranka Srbije), Možemo bolje – Dragana Raši.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar