Pa šta vi prodajete ljudi? Radnja u Srbiji NASMEJALA svoje kupce, internet zbog ove slike gori (FOTO)

Ovakav način pokušaja da se "pređe sistem" je nasmejao sve korisnike društvenih mreža u Srbiji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram

U Republici Srbiji na snazi su epidemiološke mere protiv koronavirusa, to znači da niko, do skoro, nije mogao da radi sem prehrambrene industrije, kao i prodavnica, marketa.

Da je nekima baš teško pala odluka o zatvaranju objekata koji ne potpadaju pod prehrambenu industriju, dokazuje i fotografija koja je postala viralna na društvenim mrežama u Srbiji. Naime, na fotografiji se nalazi radnja, za koju tvrde da je prodavnica obuće u jednom srpskom gradu, ono što je sporno na slici je to da je pored obuće i ostale robe koja ta radnja prodaje primećen i raf sa prehrambenim i drugim proizvodima: Čips, keks, kafa i dr.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Vlasnici ove radnje su na ovaj način pokušali da svoju radnju podvedu i kao prodavnicu hrane i pića, da bi im se omogućio rad kada nastupe oštrije mere protiv koronavirusa u našoj zemlji.

Ovakav način pokušaja da se “pređe sistem” je nasmejao sve korisnike društvenih mreža u Srbiji.

Mnogi su ostavljali i smešne komentare ispod fotografije.

– Uz svaku kupljenu jafu gratis japanke – glasio je jedan komentar.

Foto: Instagram

Ali i pored duhovitosti na fotografiji, moramo se zapitati i uputiti apel svima kojima ovako nešto padne na pamet, da to ne rade. Doba je pandemije i treba slušati savete lekare kada je pitanje oko toga šta sme, a šta ne da radi.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar