Vučić u poseti Šapcu: Auto-put Ruma-Šabac i most preko Save gotovi do 2023. godine

Predsednik Vučić pružio je ogromnu podršku građanima Šapca

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC/ bg

Gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić istakao je, povodom posete gradilištu novog mosta na Savi, kod Šapca, predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je to veliki dan za Šabac i Šapčane, jer je predsednik države došao da obiđe i ubrza radove na novom mostu preko Save koji je decenijski san svih Šapčana.

– Predsednik je rekao da će do oktobra 2023. auto-put Ruma – Šabac i most preko Save biti gotovi. Ovo je veliki podstrek gradu Šapcu. Naša Severozapadna industrijska zona jeste velika, ali nema dovoljno kompanija, nema dovoljno radnih mesta, nema dovoljno kapitala koji je ulagan u prethodnom periodu da bi grad Šabac imao mnogo veći budžet od onog koji ima, da bi mogao da se razvija onako kako mi planiramo rekao je gradonačelnik Pajić i dodao da je predsednik rekao da će investicije za grad Šabac biti velike.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pajić kaže da se čulo i od drugih predsednika opština i gradonačelnika koji su povezani sa Šapcem da je predsednik Vučić kod njih dolazio šest, sedam puta za otvaranje različitih fabrika i dolazak brojnih investitora.

– Mi smo imali samo jednu veliku kompaniju ,,Jazaki”. Tom kompanijom predsednik je pokazao da mu je ravnomerni razvoj Srbije izuzetno bitan. “Jazaki” je došao i kad Srpska napredna stranka nije bila na vlasti u Šapcu. Predsednik ima ogromnu širinu i brine o svakom građaninu Republike Srbije”, izjavio je gradonačelnik Pajić i istakao da je ovo investicija od državnog značaja i kapitalne vrednosti za grad Šabac – ističe Pajić.

Cena zemljišta za naše domaćine, poljoprivrednike koji žele da investiraju biće, po Pajićevim rečima, „ mnogo veća izgradnjom autoputa, i siguran je da će ovaj grad postati odlična destinacija za ulaganje u Republici Srbiji“.

– Predsednik Vučić pružio je ogromnu podršku građanima Šapca. U aprilu mesecu se ponovo vidimo da nastavimo započeto i potpišemo dogovoreno – dodao je Pajić.

Vesić besan zbog situacije na planinama: Beograđani neće biti talac ni Kopaonika, ni Zlatibora! (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar