Vesić besan zbog situacije na planinama: Beograđani neće biti talac ni Kopaonika, ni Zlatibora! (FOTO)

Vesić kritikovao bahato ponašanje na planinama u Srbiji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Privatna arhiva, Printscreen/Facebook/Goran Vesic

Vesić izjavio je pre nekoliko dana izjavio da Beograd nije zadovoljan jer nije bilo popuštanja mera.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić rekao je danas da bi Krizni štab za borbu protiv koronavirusa mogao ponovo da zaseda u ponedeljak i da će on predložiti otvaranje svih ugostiteljskih objekata do 22 sata.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Predložiću u ponedeljak na Kriznom štabu da ugostitelji rade do 22 sata, jer je bolje da rade duže. Bolje da ljudi budu u ugostiteljskim objektima gde postoje mere i gde ih kontrolišu inspekcije, nego na kućnim žurkama”, rekao je Vesić.

Međutim, Vesić se tokom dana besno osvrnuo na situaciju na Kopaoniku, navodeći da je zbog ugostiteljskih objekata na Kopaoniku i Zlatiboru zaraženo pola Srbije

“Кopaonik upravo sada! Izgleda da ista pravila ne važe za čitavu zemlju. Ovo su redovi za Pančićev vrh i Кaraman greben!
Posle će meni neko da priča kako u Beogradu svi restorani treba da budu zatvoreni! I da se tako štitimo od epidemije. I kako je važno da bude zatvoren kafić sa pet stolova u Resniku ali na Кopaoniku može da radi ko šta hoće. Tako je bilo u januaru i februaru kada se restorani na Кopaoniku i Zlatiboru radili do jutarnjih časova pa su oni koji su bili tamo zarazili pola Srbije. I svi koji se zalažu za zatvaranje svega tada su ćutali! Кao i danas! Jer Кopaonik je očigledno tabu tema, a po Beogradu može da se eksperimentiše. Beograđanke i Beograđani neće biti talac ni Kopaonika, ni Zlatibora! Većina naših sugrađanki i sugrađana se ponaša odgovorno i nema razloga da plaćaju cenu tuđeg bahaćenja”, napisao je Goran Vesić na svom Fejsbuk profilu.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar