Nijednu epizodu NIKAD nisam pogledao: Slavni glumac priznanjem šokirao sve fanove “Zvezdanih staza”

Ovo niko nije očekivao od njega

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen/ShippersGuideToTheGalaxy

Nije tajna da postoje glumci koji nikad nisu pogledali neki svoj film ili epizodu u kojoj su igrali.

Razlog za to obično je lične prirode, odnosno najčešće su izbegavali da vide sebe na malom ili velikom ekranu smatrajući da to što su uradili na setovima nije bilo dobro.

Međutim, ima i onih poput slavnog Vilijama Šatnera, odnosno kapetana Kirka iz serijala “Zvezdane staze” koji nikad, ali bukvalno nikad u životu nije pogledao ni epizodu iz franšize koja ga je vinula upravo među zvezde.

“Tačno je. Nikad nisam pogledao ni epizodu. Čak ni film. Zapravo sam gledao samo peti nastavak filma jer sam ga režirao, pa sam morao da vidim valja li to predstaviti publici. Ne znam, jednostavno nisam voleo da vidim sebe u toj ulozi koju sam izgleda igrao kako valja”, priznao je Šatner.

U odnosu na “Zvezdane staze”, Vilijam Šatner je pažljivo gledao svoje druge uloge, a najviše onu u kojoj je advokat u seriji “Boston legal”.

“Tu seriju sam mnogo voleo, kao i partnerstvo sa Džejmsom Spejderom. Mnogo smo se zabavljali i tu energiju smo preneli na ekran. Gledao sam i svoje druge filmove, ali ‘Zvezdane staze’ – ne”, šokirao je Šatner fanove u 90. godini života.

Zbog ove MANE, Brus Vilis je mislio da nikada neće postati GLUMAC: Scena je bila ta koja ga je izlečila!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar