Nina se ISELILA iz stana u kom je živela sa Lečićem – jedna stvar je PRESUDILA: Evo gde se sada nalazi

Nina Radulović, voditeljka TV „Pink“, ovih dana prolazi kroz pravu dramu nakon što je njenog bivšeg supruga Branislava Lečića glumica Danijela Štajnfeld javno optužila za silovanje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot Youtube

Nina već danima ne izlazi iz svog novog doma na Karaburmi u kojem, sa sinom Lavom, živi poslednjih nekoliko meseci. Kako je izvor blizak voditeljki ispričao, Radulovićeva je pre izvesnog vremena prodala stan na Dedinju koji je dobila nakon razvoda od Lečića i preselila se u deo grada u kojem žive njeni roditelji.

– Nakon razvoda od Lečića, Nini je pripao luksuzni stan na Dedinju u kojem je donedavno živela sa sinom Lavom. Međutim, rešila je da ga proda i preseli se na Karaburmu, kako bi bila što bliža roditeljima koji imaju stan u istom kompleksu kao i ona. Sada, kada se sve ovo izdešavalo sa njenim bivšim suprugom, to se pokazalo kao dobar potez – kaže izvor na početku razgovora za “Alo” i objašnjava da Radulovićeva teško podnosi optužbe koje je na račun njenog bivšeg supruga iznela Štajnfeldova.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Danijela Štajnfeld ispričala je u svojoj potresnoj ispovesti da ju je poznati glumac navodno silovao pre devet godina i da se seksualni napad dogodio na obroncima Beograda, a ekipa „Alo!“ pronašla je vikendicu Branislava Lečića, koja se nalazi nadomak prestonice u naselju Ritopek u opština Grocka. U sklopu velelepne nekretnine, u kojoj se navodno zlostavljanje dogodilo, nalazi se garaža, savršeno uređeno dvorište, okućnica… Vikendica je ograđena visokom drvenom ogradom, a obezbeđena je sigurnosnim vratima i video nadzorom. Lekine komšije su za medije izrazile sumnju u glumičine navode, ističući da ga uvek viđaju samog, te da je miran, tih i kulturan čovek.

Evo gde je Nina Radulović bila kada je saznala za UŽAS sa Lečićem: Uživala je, ali stanje joj se pogoršalo 

– Potpuno se povukla, nigde ne izlazi, nikome se na javlja na telefon. Komunicira jedino sa svojim roditeljima i sa nekoliko najbližih prijatelja. Ne želi da se javno oglašava o svemu što se dešava, izbegava da čita novine i gleda televiziju jer ne želi da se izlaže dodatnom stresu – kaže izvor “Alo” i dodaje da su joj roditelji najveća podrška.

Nina Radulović, voditeljka TV „Pink“, ovih dana prolazi kroz pravu dramu nakon što je njenog bivšeg supruga Branislava Lečića glumica Danijela Štajnfeld javno optužila za silovanje!

Naime, Nina već danima ne izlazi iz svog novog doma na Karaburmi u kojem, sa sinom Lavom, živi poslednjih nekoliko meseci. Kako nam je izvor blizak voditeljki ispričao, Radulovićeva je pre izvesnog vremena prodala stan na Dedinju koji je dobila nakon razvoda od Lečića i preselila se u deo grada u kojem žive njeni roditelji.

Foto: Screenshot Youtube

– Nakon razvoda od Lečića, Nini je pripao luksuzni stan na Dedinju u kojem je donedavno živela sa sinom Lavom. Međutim, rešila je da ga proda i preseli se na Karaburmu, kako bi bila što bliža roditeljima koji imaju stan u istom kompleksu kao i ona. Sada, kada se sve ovo izdešavalo sa njenim bivšim suprugom, to se pokazalo kao dobar potez – kaže naš izvor na početku razgovora za „Alo!“ i objašnjava da Radulovićeva teško podnosi optužbe koje je na račun njenog bivšeg supruga iznela Štajnfeldova.

Danijela Štajnfeld ispričala je u svojoj potresnoj ispovesti da ju je poznati glumac navodno silovao pre devet godina i da se seksualni napad dogodio na obroncima Beograda, a ekipa „Alo!“ pronašla je vikendicu Branislava Lečića, koja se nalazi nadomak prestonice u naselju Ritopek u opština Grocka. U sklopu velelepne nekretnine, u kojoj se navodno zlostavljanje dogodilo, nalazi se garaža, savršeno uređeno dvorište, okućnica… Vikendica je ograđena visokom drvenom ogradom, a obezbeđena je sigurnosnim vratima i video nadzorom. Lekine komšije su za „Alo!“ izrazile sumnju u glumičine navode, ističući da ga uvek viđaju samog, te da je miran, tih i kulturan čovek.

– Potpuno se povukla, nigde ne izlazi, nikome se na javlja na telefon. Komunicira jedino sa svojim roditeljima i sa nekoliko najbližih prijatelja. Ne želi da se javno oglašava o svemu što se dešava, izbegava da čita novine i gleda televiziju jer ne želi da se izlaže dodatnom stresu – kaže naš izvor i dodaje da su joj roditelji najveća podrška.

Foto: Objektiv.rs/Sara Apostolović

Branislav Lečić ispred zgrade
– Majka Gorica joj je oduvek bila najveći oslonac, ali i pomoć kada je reč o odgajanju njenog i Lekinog sina. Majka je i sada bodri i savetuje kako da se nosi sa ovom situacijom. Obema je veoma važno da zaštite Lava i da on što manje bude upućen u ovu priču – kaže naš izvor i objašnjava da je Radulovićeva nedavno takođe prošla težak period kada je operisala kičmu.

– Ni od toga se nije potpuno oporavila, a sada ju je i ovo stiglo. Operisala je diskus herniju i tri nedelje je bila na bolničkom lečenju. To joj je teško palo, a sada se suočava sa mnogo većim problemom – ispričao je izvor za „Alo!“.



Izvor: Alo

Komentari (1)

Ostavite komentar