Evo gde je Nina Radulović bila kada je saznala za UŽAS sa Lečićem: Uživala je, ali stanje joj se pogoršalo

Voditeljka je na Instagramu istakla da joj je zdravlje najvažnije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Nina Radulović, bivša žena Branislava Lečića kojeg je koleginica Danijela Štajnfeld optužila za silovanje, na Kosmaju je saznala da se otac njenog deteta tereti za ozbiljno krivično delo. Ona je taj dan bila sa sinom i roditeljima na planini nadomak Mladenovca i uživala je u prirodi. Iako izbegava predstavnike medija i da govori o ovoj škakljivoj temi, ona uživa u životu i posećuje prirodne lepote Srbije sa porodicom.

Nina je posle operacije koju je imala u februaru, odlučila da povede računa o svom zdravlju. Ona je, podsetimo, dugo imala problema sa diskus hernijom, zbog koje je i morala pod nož, zato što joj se stanje pogoršalo nakon što je pala niz stepenice.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Voditeljka je na Instagramu istakla da joj je zdravlje najvažnije.

– Doktor mi je rekao, da šetam, vežbam i hranim se zdravo, ako želim da se oporavim…. a ja, razumije se, slušam struku – napisla je Nina na Instagramu.

Inače, Ninina majka otkrila je i u kom stanju se voditeljka nalazi, poslije optužbi na račun njenog bivšeg supruga.

– Ako ste našli da i mene pitate za komentar oko cele ove situacije, ja samo mogu da vam kažem jednu stvar. Poručujem svima, koji toliko forsiraju tu temu i to svima zamjeram – ne može ništa da se kaže ispravno, dok se ne saznaju sve činjenice. Svi novinari su grešni kad na ovakav način izveštavaju o ovom događaju – smatra ona.



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar