Lomila sve po Zadruzi: Rijaliti učesnica izgubila KONTROLU nakon svađe s cimerkom zbog MIŠELA (VIDEO)

Nije mogla da se kontroliše

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen

Učesnica prethodne i aktuelne sezone rijaliti programa “Zadruga” Milica Kemez danas je polomila sve pred sobom zbog rasprave sa Lepim Mićom i Draganom Spasojević.

Naime, Dragana i Milica posvađale su se tokom večeri zbog Mišela Gvozdenovića zbog čega zadrugarka nije uspela da suzbije bes.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Išla sam da bih Ani lepila nokte, a Mišel je meni nakon svađa nekih prišao i smirivao me, a onda nismo imali komunikaciju i ja sam osećala potrebu da ga pitam kako je i imali smo neki konverzaciju. Mene Maja stalno pita šta da radi, i njoj prijaju razgovori sa mnom, ona i ja se nismo svađale, a ovde smo sada malo bliže, Dragana mi je nije bila na kraj pameti! Milsim da ona nije ni htela da bude sa njim, barem je tako pričala. ja ništa ne radim namerno, a Mića je uveo nju kao moj prijatelj i to je rađeno meni namerno”, rekla je Milica.

Foto: Intagram/Printscreen

Ona to radi namerno, evidentno jeste. Maju su naveli kao moju najbolja drugaricu, jer je dobra sa Milicom”,  rekla je Dragana.

“Ona je najbolja prijateljica, tvoje najbolje prijateljice i terajte se tamo!”, vikao je Mića.

“Sedi tamo, p*čka ti materina kurvetino jedna u duši! Ti si Mićo sa njima išao na ručak kada su me olajavale, a nisi mi ništa rekao, prijatelju moj! – vikala je Milica.

Milice lažove jedan, ko te j*be lažove sram te bilo, smrdljivi lažove onaj! – vikao je Mića.

 

 



Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar