Ona je Lečićeva PRVA ŽENA: Pričalo se da ga je varala sa stjuardom, sestra joj je naša voditeljka (FOTO)

Iz ovog braka glumac ima dvoje dece

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATAImegs

Glumac i političar Branislav Lečić poslednjih dana je na stubu srama, tačnije otkako ga je glumica Danijela Štajnfeld optužila za silovanje.

Prema njenim tvrdnjama, ovaj gnusan čin dogodio se 2012. godine, dok je glumac bio u braku sa voditeljkom Ninom Radulović.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ova trideset i jednu godinu od njega mlađa lepotica, glumčeva je druga supruga, dok mnogi ne znaju da je i pre Nine Lečić voleo dosta mlađu ženu. Naime, reč je o Ivani Vujadinović, koja je 18 godina mlađa, zbog čega je Lečić tada, 1994. godine zatražio od patrijarha Pavla dozvolu za crkveno venčanje.

Par je 1998. godine dobio sina Ivana, a dve godine kasnije ćerku Anu. 2007. godine su se razveli, a mediji su pisali da se to dogodilo, jer je Ivana varala Branislava sa mladim stjuardom. Ova priča odmah je obišla grad, ali oni nikada nisu hteli da komentarišu razvod i te navode.

Foto: Printscreen/ Instagram

Branislav je u braku sa Ivanom dobio ćerku Anu i sina Ivana. Prema informacijama koje su dospele u javnost, razvod je 2007. godine usledio nakon što je glumac saznao da ga je supruga varala sa mladim stjuardom.

Foto: Printscreen/ Instagram

Ova priča odmah je obišla grad, ali oni nikada nisu hteli da komentarišu razvod i te navode.

Ivana je sa drugim suprugom dobila još tri ćerke, a peto dete rodila je u 44. godini. Inače, Ivanina rođena sestra je voditeljka Bojana Vujadinović.

ISPLIVALA fotografija Lečića i Danijele Štajnfeld iz 2012. godine: Na njenom licu vidi se sva TUGA (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (5)

Ostavite komentar