Isplivale UZNEMIRUJUĆE PORUKE Lečića: Nije samo Danijela na udaru glumca? Oglasila se i voditeljka (FOTO)

Ona je obelodanila SMS poruke u kojima joj je glumac predlagao da se sastanu, a takođe je komentarisao i njen fizički izgled

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA images, Printscreen

Nakon što je mlada glumica Danijela Štajnfeld optužila Branislava Lečića za silovanje, na Tviteru se oglasila voditeljka emisije “Minut do 12”, Hristina Stojiljković koja je na svom nalogu podelila poruke koje joj je glumac Branislav Lečić slao pre skoro dve godine.

Naime, ona je obelodanila SMS poruke u kojima joj je glumac predlagao da se sastanu, a takođe je komentarisao i njen fizički izgled.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Izvolite, prvo Lečićev očigledno ustaljeni manir da se postavlja kao da ti zapravo čini ogromnu čast što si mu se dopala” napisala je Hristina.

Foto: printscreen/Twitter

Ona je dalje podelila još poruka koje joj je glumac neprestano slao, iako mu voditeljka nije odgovarala.

“A zatim i gomila poruka uz skoro svakodnevno neprestano zvanje. Dotičnog nedeljama nije tangiralo preterano što pozivi i poruke svi do jednog ostaju bez odgovora, a ova navlakuša za drugi osnovne “trebaš mi profesionalno”, bitch please”, napisala je voditeljka u opisu fotografije.

Foto: printscreen/Twitter

Podsetimo, glumica Danijela Štajnfeld je otkrila da je misteriozni silovatelj, čiji je identitet uporno skrivala od javnosti, glumac Branislav Lečić, navodeći da ju je napastvovao pre nekoliko godina dok je sa njim radila na jednom projektu.

“Nisam mogla da STOJIM, ridala sam”: Danijela detaljno opisala SILOVANJE za koje optužuje Lečića (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (44)

  1. Ovo za nju je samo seksualno uznemiravanje agresivnost udvaraca,mada nema ni reci o seksu,,,sad ce sve lujke da se identifikuje kao napadnute ,silovane ,rascerecene i pitaj boga sta jos,dok se penju ka uspehu ne mare za ovakve upadice ali ni za lezanje u krevetu ,ipak je uspeh u pitanju,,posle im kriv K,,,,c. Ili se odmah javi ( tuzba ) ili zaboravi,,Cuvena francuska glumica je na tu temu rekla ,interesantnije je da mi kazete i pokazete onu koja nije prilegla ,(, couchée ) ,,,svi znamo da muskarac predlaze a zena raspolaze,,,,

    Odgovori

Ostavite komentar