Nataša Bekvalac otvorila dušu: Posle trećeg razvoda posećujem PSIHOTERAPEUTA, još uvek je sve sveže

Pevačica ne krije kako se oseća

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/Milan Lučić

Domaću javnost svojevremeno je iznenadila vest o trećem razvodu pevačice Nataše Bekvalac, koja je “sudbonosno da” izgovorila IT stručnjaku Luki Lazukić.

Nekoliko meseci pevačica i Lazukić živeli su kao u bajci, koja se pretvorila u horor.

Naime, samo mesec i po dana nakon što je na svet donela devojčicu Katju, Nataša je donela odluku da tuži, sada već bivšeg supruga, za porodično nasilje, o čemu je progovorila sa vremenske distance za list “Informer”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nataša Bekvalac ponovo živi u Beogradu: U Novom Sadu sam LIZALA RANE

“Sve u vezi sa mojim trećim brakom za mene je još sveže i osetljivo, pa zbog toga izbegavam da o tome govorim. O svim traumama i o tome šta sam preživljavala isključivo pričam sa svojim psihoterapeutom. Svaka žena bi trebalo da ima svog lekara za dušu, kao što vodi računa o ličnoj higijeni, kući i deci. Delotvorno je, verujte mi”, rekla je Nataša za Informer.

Ona je svim srcem uz žene koje su bile žrtve nasilja, ali ističe da je nezahvalno deliti savete:

“Veoma sam pažljiva kada je reč o nasilju u porodici. Svako se bori na svoj način, svi smo različiti. Nismo svi isto jako, pa je nezahvalno dati bilo koji savet sem da je najgore kada se ćuti. Različite su okolnosti, mentalni sklop, odgoji i svako mora da bije svoju bitku kao što sam i ja svoju. Ipak, ono što bi trebalo da se zna jeste da naš sistem funkcioniše, da postoje institucije koje pružaju podršku i da žrtve u tim situacijama nisu same. Dati savet uvek je mač sa dve oštrice. Ali i javno istupanje o ovoj temi je isto mač sa dve oštrice. Svako bi trebalo da zna da je najbolje uporište uvek unutar porodice, da je to najsigurnije mesto. Tako je bar kada sam ja u pitanju”, rekla je ona.

Nataša Bekvalac pričala o ODNOSU sa Dačom Ikodinovićem i priznala: Drage ljude sam potpuno UNIŠTILA

Nakon što je Luka fizički nasrnuo na Natašu, ona je rešila da ga ostavi.

“Razvod je veliki stres za svaku ženu, pogotovo kada imate dete, u mom slučaju još uvek bebu. Dani i meseci preispitivanja, raznih faza… Niko iz braka nije izašao jer mu je bilo dobro i zato što je bio srećan. Nikada nisam mogla da živim laž”, objasnila je pevačica.

Prelepa ATMOSFERA na rođendanu malene Katje: Nataša Bekvalac sa ćerkom duvala SVEĆICE (FOTO+VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs, Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar