ISKRENA ISPOVEST

Nataša Bekvalac pričala o ODNOSU sa Dačom Ikodinovićem i priznala: Drage ljude sam potpuno UNIŠTILA

"Njemu i meni kao muškarcu i ženi baš nije išlo"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock

Pevačica Nataša Bekvalac je preko svojih leđa prevalila mnoge probleme, ali se, kako kaže, iz svega izvukla jača.

Ona je za Srpski Telegraf govorila o svemu tome, ali i o bivšem mužu Danilu Ikodinoviću.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U domu Nataše Bekvalac već je sve spremno za Novu godinu: Pokazala raskošnu jelku, tu su i pokloni

Kako je istakla, svojim postupcima više je povredila drage ljude nego sebe.

“Mislim da sam njih uništila, potpuno. Ali, valjda, oni koji najviše voliš… podrazumeva se ta ljubav, pa na njih manje paziš. Više sam pazila na neke ljude koji mi nisu ni emotivno ni nikako bliski, niti su ikada to postali, a svoje nekako najlakše zgaziš. Ali, to se stvarno vremenom promenilo. Mnogo više negujem i čuvam svoje ljude. Tu ne mislim samo na svoju porodicu – mama, tata, sestre. Mislim i na svoju decu. Prioriteti su mi se promenili. Sada je sve ispravnije, mnogo su mi važniji prijatelji, moji saradnici, i zato iz naših odnosa izlaze tako lepe stvari. Svoju porodicu sam prilično uvukla u svoje poslove”, rekla je pevačica za pomenuti medij.

Nataša Bekvalac prozvala bivše: Tužno je kada za TOKSIČNE ODNOSE misliš da su fatalne ljubavi!

Priznaje da stalno strahuje za svoje ćerke i za to da li im je dovoljno dobra majka. Ipak, u odgajanju starije ćerke Hane, ima ogromnu pomoć bivšeg muža Danila Ikodinovića.

“Viđaju se, naravno, ali pričamo o životu. Ne može on za petak ili subotu nešto ekstremno i drastično da uradi. On je divan partner meni u vaspitanju, mi smo uvek na istoj strani, imamo jasne dogovore ko šta radi. Od kada se rodila nas dve živimo zajedno i to ne može da se poredi sa trenucima koji su, znam, genijalni, sa ocem, ali on za to kratko vreme neće da se trudi da joj očita bukvicu kako nije bila dobra, nego će se truditi da joj dopusti sve što joj ja ne dopuštam. Mislim, to je negde i prirodno, da mi pokvari sve ono što sam radila, ali neka im i taj ventil. Ne ljutim se ja, sve dok je ljubavi i pozitivne energije, i da tata pokvari, pa ne može da našteti nešto što ja napravim”, dodala je ona za Srpski Telegraf.

Nataša Bekvalac otkrila da li će se UDATI i 4. put, pa rekla: Moja stvar je što svoju decu LJUBIM u usta!

Otkrila je i kakav je njen i Danilov odnos danas.

“Pa, strogo poslovan. Danilo je divan otac Hani i naš odnos se svodi na, prosto, brigu i vaspitanje o njoj. I pokoje privatno pitanje, vrlo retko”, iskrena je Nataša.

Ona je navela i koja su to pianja koja razmenjuje sa bivšim.

“Pa, ono… Kako si? Glupo mi bude da odmah krenem na temu, nego ono, kurtoazno, kako si”, rekla je ona kroz smeh za pomenuti medij.

Foto: Screenshot/Youtube

Na konstataciju novinara da su ona i Dača par za kojim ljudi često žale što su raskinuli, iskreno je odgovorila.

“Eto vidiš, to je jedna strana gledanja, a druga strana je fenomenalna, kako gledam ja! To je kako je fenomenalno što smo odstranili ono što nije valjalo, a što smo zadržali ono što je fenomenalno. Zdrav odnos je najvažniji. Meni i njemu kao muškarcu i ženi baš nije išlo, stvarno, nas dvoje nismo kompatibilni kao partneri, ali smo kompatibilni u roditeljstvu i u tome funkcionišemo. On je kompatibilan sa svojom partnerkom, srećan je u tom odnosu, a ja sam srećna sama. Ja nisam kompatibilna ni sa kim”, rekla je Nataša Bekvalac za Srpski Telegraf.

B.K.



Izvor: Objektiv.rs, Srpski telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar