Ako planetu NAPADNU vanzemaljci on će predvoditi svet: Izbor je logičan, a njegov odgovor MOĆAN (FOTO)

Britanski TV Blejz pitao je čitaoce koja bi slavna osoba bila najbolja na čelu Zemlje u slučaju napada vanzemaljaca

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Hollanddesign

Arnold Švarceneger bi trebalo da predvodi svet ukoliko dođe do invazije vanzemaljaca, sudeći po 2.000 ljudi iz Velike Britanije koji su glasali u anketi.

Britanski TV Blejz pitao je čitaoce koja bi slavna osoba bila najbolja na čelu Zemlje u slučaju napada vanzemaljaca. Između 20 slavnih osoba, Vil Smit je dospeo tek na drugo mesto, iako glumi u filmu  takve tematike. U ostalih top 5 su i ser Dejvid Atenboro, Brus Vilis i Tom Kruz.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Bivši predsednik SAD Donald Tramp je osmi, britanski ministar Boris Džonson 12, dok su aktuelni predsednik Džo Bajden i njegova potpredsednica Kamala Haris 19. i 20. na listi. Svoje mesto u ovoj zanimljivoj anketi su našil i Harison Ford, Sigurni Viver i Džilijan Anderson – svi su se borili protiv vanzemaljaca od Ratova zvezda, Elijena i Dosijea Iks. Takođe, u ovoj anketi 11 posto odraslih veruje da su videli NLO.

Foto: Printscreen/youtube

Međutim, prvo mesto na listi ne iznenađuje – većina misli da bi sudbinu planete bilo najbolje poveriti Arnoldu Švarcenegeru.

“Arnold je jasan izbor za borbu protiv invazije vanzemaljaca jer ne samo da je zvezda akcionih filmova nego je bio i guverner Kalifornije. Ipak, zabrinjavajuće je da većina smatra brojne druge filmske zvezde sa fiktivnim iskustvom borbe protiv elijena kompetentnijima od akutelnih svetskih vođa”, rekao je portparol televizije.

Izabrani vođa ne vidi problem.

“Želim da zahvalim ljudima na iskazanom poverenju. Spreman sam da služim”, napisao je Švarceneger na Tviteru, a komentari ispod objave su urnebesni.

“Čak ni oni neće razumeti tvoj engleski”, “Volim te, čoveče”.

Došli su mi pred vrata kuće i ostavili poklon: Seljak opisao bliski susret sa VANZEMALJCIMA

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar