Posetite sajt ili aplikaciju "Donesi"

Najukusnija hrana upola cene

Najveća platforma na Balkanu za online naručivanje hrane do kraja marta vas časti pola obroka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Donesi.com

Zamislite sledeću sliku: na vašem stolu je prava italijanska pizza sa mnogo sira, tek izvađena iz rerne. Niste izgubili sat vremena spremajući je, niste morali da idete po nju do restorana, a platili ste je upola cene. Zvuči previše dobro da bi bilo istinito, zar ne?

Ovakva ponuda je na svega nekoliko klikova od vas, a omiljeni obrok stiže uz pomoć Donesi, najveće platforme za online naručivanje hrane na Balkanu. Donesi već godinama unazad olakšava i ulepšava svakodnevicu gurmanima, a tokom marta je za svoje korisnike pripremio posebnu ponudu – 50% popusta na obroke iz odabranih restorana. Sve što je potrebno da uradite jeste da posetite sajt: www.donesi.com ili preuzmete Donesi aplikaciju i odabirom filtera Popust 50% pogledate spisak restorana sa ponudom obroka.

Foto: Donesi.com

Bilo da ste za tradicionalna domaća jela, neodoljive ukuse italijanske kuhinje, burgere i specijalitete od mesa – od jela iz najboljih restorana u gradu dele vas jednostavno naručivanje i brza dostava.

Promocija će trajati do kraja marta i to u Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Pančevu, Kruševcu, Kragujevcu, Subotici i Leskovcu. Hranu možete naručiti uz nekoliko klikova ovde, zato ne čekajte ni minut – pronađite svoje omiljeno jelo i uživajte uz Donesi.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar