BLAM

“Nadajmo se da je greška”: Dari Bubamari se svi smeju zbog onoga što je uradila – koji BLAM (FOTO)

Pevačica ponovo ne koristi Instagram kako treba

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Dara Bubamara uvek je zabavna publici zbog iskrenosti i čestih blamova koji svima izmame osmeh, a sada je slučajno prokomentarisala sama sebi fotografi ju pišući emotikone koji imaju srca u očima i aplauze. Njenim pratiocima ništa ne promiče i odmah su zapazili ova dva komentara, pa nastavili da pišu šale na pevačicin račun.

“Dara se zanela, zaboravila da uđe na lažni prof l i tek tada komentariše sebi sliku” i „Dara je pobednik meseca, nadajmo se da je greška u pitanju”, samo su neki od komentara. Sudeći po reakcijama, ona izgleda ima lažni profil sa kog sebi lajkuje i komentariše fotografije, ali možda je samo želala nekome da odgovori na komentar, pa napravila grešku i sama komentarisala.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Poznato je da Dara Bubamara nije baš vešta kada je reč o društvenim mrežama, s obzirom na to da je jednom na Instagram stori greškom postavila eksplicitan video, koji su svi mogli da vide, a želela je da ga pošalje samo jednoj osobi.

Ima se, može se! Dara Bubamara šeta sat od 30.000 evra! (FOTO)

“Moj život za javnost je luksuzan, jer svu zaradu ulažem u karijeru, kupujem skupe haljine, cipele, ručam u skupim restoranima da bih održala status zvezde”, rekla je Dara 2014. godine za Blic, kada je takođe nasmejala mnoge, ali je bilo i trenutaka kada je razljutila javnost svojim nepromišljenim izjavama.

Foto: Printscreen

“Moj sin ne ide u ove seljačke škole, već u privatnu školu, gde su deca uspešnih roditelja, političara i sportista. Nisu glupa seljačka zavidna deca, nego su pametna i znaju ko je Dara Bubamara. To su deca koja kažu: „Tvoja mama je vrh!”, rekla je Dara.

Foto: Objektiv.rs

M.M.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar