Fotografija izazvala BURU na internetu: Vojaž objavio sliku sa PET žena u krevetu, nigde Breskvice (FOTO)

Poznati treper izazvao je pravu pometnju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Printscreen

Vest da su Anđela Ignjatović i Mihajlo Veruović raskinuli potresla je mnogobrojnu publiku, a iako se poslednjih dana šuškalo o tome da bi moglo doći do pomirenja, Vojaž je najnovijom fotografijom na Instagramu demantovao sve priče o tome.

Nedavno se pisalo o tome kako je raskid popularnih tinejdž zvezda marketinški trik, s obzirom na to da je izvor za Kurir otkrio da Anđela i Mihajlo i dalje žive na istoj adresi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Fanovi se RASTUŽILI: Nakon raskida sa Breskvicom Vojaž doneo KRUPNU odluku: Povlačim se! (FOTO)

“Sve češće ih fanovi viđaju kako zajedno ulaze u zgradu. Iz njihovog stana se čuje kako pevaju. Žive na istoj adresi i većinu vremena provode zajedno. Stan im je na prvom spratu pa se sve čuje. Izgleda da su rešili sve probleme”, rekao je izvor za Kurir.

“Fanovi su oduševljeni, ali što više vreme prolazi to je jasnije kako je sve bio marketinški trik. Celo vreme stanovali su na istoj adresi, a zahvaljujući priči o prekidu dobili su veliku popularnost. I naravno, nova pesma je postala pravi hit”, dodao je izvor.

Sukobili se bivši: Vojaž otkrio da li je VARAO, Breskvica ga javno PECNULA komentarom (FOTO)

Istina je kako je njihova popularnost porasla posle raskida jer je njihovoj mladoj publici bilo sve interesantnije njihovo ljubavno stanje i stvaranje teorija o njihovom prekidu, te razlozima koji su do njega doveli.

Ipak, u subotu je Vojaž šokirao sve svoje obožavatelje kada je na Instagram profilu objavio fotografiju sebe u velikom krevetu okružen s pet javnosti nepoznatih žena.

Fotografija je za manje od jedan dan skupila više od 53.000 lajkova i preko 1000 komentara.

“Svaki dan ću svojoj dami dati komplimente i reći joj da je prelepa”, napisao je u opisu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VOYAGE (@voyage.mp3)

Mnogi su ga komentatori podržali, međutim, našlo se i nekoliko negativnih komentara obožavatelja koji smatraju kako je Vojaž kriv za prekid slavnog para.

“Kad kaže da je s drugaricama, ali si ti s njenim drugaricama…”, glasio je jedan komentar na koji je Vojaž odgovorio, te rekao kako ga je obožavatelj komentarom zbilja nasmejao.

Među brojnim komentarima našli su se i oni u kojima se proziva Breskvica.

“Breskvica na aparatima”, pisalo je u jednom.

Međutim, Anđela se nije oglasila povodom ove objave i komentara, te je samo objavila niz Instagram priča nevezanih za Vojaža.

Fanovi napravili POMETNJU na mrežama: Breskvica OVIM potezom najavila prekid saradnje sa Vojažom?



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar