Kokeza ne prestaje da se BAHATI: Iskeširao 200.000 evra na “mercedese” za sebe i poznatu MANEKENKU

Predsednik FSS i šef carinske mafije pazario je dva skupocena automobila i za to u gotovini dao više nego što prosečan građanin zaradi za ceo radni vek

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA images,Printscreen/Instagram

Slaviša Kokeza, doskora poznat kao predsednik Fudbalskog saveza Srbije, a odskora kao predvodnik carinske mafije, nije štedeo na svojoj devojci, manekenki Tamari Lazić, ali ni na sebi.

Kako je Objektiv nedavno pisao, on je Tamaru vodio po belom svetu i kupovao joj najskuplje krpice, a kako saznajemo, nedavno je u istom danu pazario automobile i za sebe i za nju, i pritom iskeširao preko 200.000 evra!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

BAHATO RASIPANJE

Naš izvor navodi da se Tamari dopao najnoviji model ,,mercedes kupea” – kabrioleta E klase, čija je minimalna cena preko 55.000 evra, a maksimalna 87.000. Kokeza je odmah rešio da joj ispuni želju, ali mislio je i na sebe, pa je rešio da i on sedne za volan jednog luksuznog četvorotočkaša iste marke.

Kokeza je za ovaj automobil iskeširao 87.000 evra Foto: Printscreen

Izabrao je džip „mercedes GLS ”, čija je cena od 100.000 do 180.000 evra. I mada prosečan građanin ovu sumu može prihodovati uz mnogo sreće za ceo radni vek, njemu nije predstavljalo nikakav problem da u istom danu kupi oba automobila, i to za keš! Automobili su kupljeni u Srbiji.

Za sebe je izabrao automobil u vrednosti od 180.000 evra Foto: Profimedia/ Stephen Crawshaw /

– Dovoljno je da Tamara pokaže okom na nešto pa da joj Slaviša ispuni želju. Kupovao joj je stvari maltene od igle do lokomotive, za njega ne postoji stvar koja je skupa kad je njeno zadovoljstvo u pitanju – kaže naš sagovornik.

Piše: EKIPA OBJEKTIVA

Ostatak ove vesti možete pročitati u štampanom izdanju Objektiva za 22. mart.

Foto: Objektiv.rs

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (10)

  1. Ma možemo samo da mu pljunemo pod prozor...od muke...čovek ima očito na stotine miliona evra...sa tim parama u Srbiji si van zakona...

    Odgovori
  2. Ja ne razumumsta radi JAVNI TUZILAC pa on mora po sluzbenoj duznosti da brani zakon li i druga stvar Srbija ide u drugi plan EVROPSKE UNIJE jer de fackto nije se nista na planu unapredjivanja nije radilo i zamo se prkosilo Rusijom i Kinom ubedjen sam da ce to Srbiju skupokostati.

    Odgovori
  3. Kokezu je stigla stara srpska poslovica: ko drugome jamu kopa....razvlace ga tabloidi kao neke druge po njegovom nalogu...

    Odgovori

Ostavite komentar