TRUDNA Nikolija ne IZLAZI iz stana, viđaju samo Relju?! Komšije otkrile sve o poznatom paru

Mora da se pazi virusa

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock/ ČaslavVukojičić

Vest da je Nikolija Jovanović u drugom stanju pronašla je put do javnosti, premda ona i njen nevenčani suprug Relja Popović to još nisu potvrdili.

Njihove komšije kažu da u poslednje vreme u kraju viđaju samo Relju, verovatno jer je  Nikolija upravo u drugom stanju pa više odmara kod kuće.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Pa ja ih poznajem i često ih viđam u prolazu, Nikolija i Relja žive preko puta mene. To su divna deca, nemam ništa ružno da kažem za njih. Imaju devojčicu kojoj su posvećeni i prema kojoj su brižni, ali u poslednje vreme sam više viđao Relju nego Nikoliju sa ćerkom. Kažu komšije da je u drugom stanju i da retko izlazi iz stana. To je razumljivo, budući da i dalje vlada korona i da mora da se pazi”, kaže komšija za medije.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

“Čula sam da je Nikolija ponovo trudna. Baš mi je drago zbog njih što će dobiti još jedno dete. Baš su fin par, lepo su vaspitani i uredno se jave kad god ih sretnem. U poslednje vreme viđam samo Relju sa detetom, verovatno jer je Nikolija trudna i treba da se pazi”, rekla je komšinica.



Izvor: Objektiv.rs, Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar