Kardinalna greška u seriji “Aleksandar od Jugoslavije”: Ovaj DETALJ je svima promakao (FOTO)

Serija obuhvata istorijski period od 1918. do 1934. godine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Aleksandar od Jugoslavije je srpska televizijska serija iz 2021. godine u režiji i po scenariju Zdravka Šotre bazirana na istoimenom romanu Vuka Draškovića. Ipak, dogodila se kardinalna greška.

Naime, opasač koji nosi kralj Aleksandar Karađorđević u epizodi koja će inače biti emitovana u ponedeljak je zapravo svečani opasač Vojske Srbije!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

To se može zaklučiti zbog grba koji se nalazi na opasaču.

Foto: Printscreen

Podsetimo, serija obuhvata istorijski period od 1918. do 1934. godine, odnosno od stvaranja Кraljevine SHS koja će 1929. postati Jugoslavija do 1934, ubistva kralja Aleksandra u Marselju.

Naslovnu ulogu tumači Ljubomir Bulajić kao kralj Aleksandar I Кarađorđević i Tamara Aleksić kao kraljica Marija Кarađorđević, dok su u ostalim ulogama Irfan Mensur, Petar Strugar, Branislav Lečić, Žarko Laušević, Voja Brajović, Nikola Кojo, Goran Šušljik, Sloboda Mićalović, Nada Macanković, Nataša Ninković, Nela Mihailović, Danica Maksimović, Anica Dobra, Jelica Sretenović i drugi.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Pozdrav svima vama želim koristiti ovaj medij da vam kažem o ovom opipljivom svjedocenju. Zajam sam dobio 1. sijecnja 2021. preko gospode Vldimire Franke, dala mi je zajam od 65,000 eura i bio sam sretan. Ako vam je potreban zajam za vaše najbolje kamate, možete ga dobiti po kamatnoj stopi od 3%. Obratite se njezinoj tvrtki putem e-pošte: [email protected]

    Odgovori

Ostavite komentar