Direktor firme je svakom radniku dao crvenu KOVERTU: Kada su videli šta je u njima, ŠOKIRALI SE (VIDEO)

Kada je vlasnik agencije za nekretnine iz Merilenda u SAD zaposlenima tokom godišnje proslave dao crvene koverte, niko nije znao šta ih čeka…

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen

Lorens Majkranc je svakome od 198 zaposlenih na proslavi rođendana kompanije podelio po jedan crveni koverat, a kada su ih radnici otvorili, umalo nisu pali u nesvest. U svakom od njih nalazio se novčani bonus u skladu sa godinama rada u kompaniji.

Najmanji bonus bio je 100 dolara, i to za momka koji još nije počeo da radi. Najveći bonus iznosio je 270.000 dolara! „Želeli smo da se zahvalimo svim zaposlenima što su nam pomogli da postignemo svoj cilj i želeli smo da učinimo nešto veliko.“

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Reakcije zaposlenih ovekovečene su kamerama, a njihove reakcije su neprocenjive. Kada je upitan zbog čega je isplatio skoro 10 miliona dolara bonusa, Majkranc je rekao:

– Veoma smo ponosni na naše radnike, jer su oni temelj uspeha kompanije. To je bio jedan od najsjajnijih trenutaka koje sam doživeo. Svi su bili preplavljeni emocijama. Vrištali su, plakali, smejali se, grlili.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. i moj direktor je ljudina,za proslu godinu je meni dao poklon 18.000 dinara,ali mi nije placao prekovremene sate!Lopov.dabogda da zivi 200 godina!

    Odgovori

Ostavite komentar