JAVNA PORUKA

Karleuša poslala još jednu OŠTRU poruku: Moja KARMA je takva da sve što dotaknem pretvaram u haos (FOTO)

"Jednom u 100 godina se rodi žena kojoj niko ne može ništa", napisala je još Jelena

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram

Pevačica Jelena Karleuša poslednjih dana ponovo je u centru skandala nakon što je diskvalifikovana takmičarka Zvezda Granda zbog storija koji je podelila, a u kome su iznete uvrede na Jelenin račun.

Nakon Vanjine diskvalifikacije Karleuša i takmičarka Zvezda Granda idu na SUD! Ovo je RAZLOG

Od tada ne prestaje da se govori o tome, a njih dve putem storija na Instagramu jedna drugoj šalju poruke, a Karleuša je čak najavila i tužbu protiv bivše takmičarke Zvezda Granda Vanje Knežević.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Zbog svega ovoga Jelena se sada ponovo oglasila na Instagramu i zahvalila se onima koji je podržavaju.

Pobesnela! Oglasila se Karleuša nakon što je Lukas rekao da zna ko joj je LJUBAVNIK (FOTO)

“Hvala svima na podršci i ljubavi. Kada je neko na samom vrhu ove igre, kada ima najveću popularnost, uticaj i broj pratilaca, mora i da podnosi najveći pritisak. Kako slave, tako i mržnje. Da nisam mentalno veoma jaka, teško bih mogla da podnesem sve ono što 26 godina u ovom poslu trpim”, počela je Jelena.

Foto: Instagram/Printscreen/karleusastar

“Moja karma je takva da sve što dotaknem pretvaram u energetski haos. Ni sama ne znam da objasnim zašto je to tako. Plašim se da niko drugi na mom mestu ne bi mogao da izdrži sav pritisak koji je konstantan i nemilosrdan. Na ovim prostorima ne postoji žena koja je trpela više i to je, nažalost, postalo normalno stanje. Ali zato niko drugi nije ja”, nastavila je ona izlaganje.

JK otpratila Mariju Šerifović sa Instagrama: Nakon reči Šerifovićeve, Karleuša pokazala REVOLT (FOTO)

“Jer na Balkanu samo ja generišem sve negativno koje se rafalno ispaljuje na mene – u nove pobede i pomeranje granica, u motivaciju, želju, snagu… Kao zver sam naučila na udarce jer. iskrena da budem, ja samo za udarce i znam. Ovo je surov posao gde pritisak zna da slomi i najjače, gde svi misle da te poznaju, daju sebi pravo da te ‘nauče pameti’ i ‘stave na tvoje mesto’. Ali jednom u 100 godina rodi se žena kojoj niko ne može ništa. Jer je ona tako odlučila”, zaključila je Jelena Karleuša u svom maniru, bez dlake na jeziku.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar