“TI VIŠE NE RADIŠ ZA MENE!” Novak tri puta Jeleni dao otkaz, ma nije hteo ni da je čuje!

Prisetila se i prvog razgovora za posao

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Instagram/jelenadjokovicndf

Jelena Đoković, supruga najboljeg tenisera sveta učestvovala je na panel diskusiji “Budućnost je naša” i govorila o svojoj karijeri, počecima, porodic, a najzanimljiviji deo bio je kada se “otvorila” i ispričala kako je kada ti je suprug poslodavac.

Najnovije sportske vesti čitajte i na našoj iOS i  android aplikaciji – Objektiv.rs

“Ja se bavim brendom Novaka Đokovića sa jednim celim timom ljudi, i ja sam nekoliko puta dobila otkaz direktno od svog muža. Otkaz zbog nekih pogrešnih postupaka. Ja sam mislila da je to najbolje za na njega, i da takva vrsta komunikacije najbolje izražava njega, ono što on jeste, ali on se nije složio sa tim. I ja sam svejedno to uradila, verujući u svoju procenu. Na kraju se ispostavilo da sam bila u pravu, ali on je ipak rekao: ‘Ti radiš za mene!’ Meni nije prijala ta vrsta komunikacije, ja sam tada pomislila da on nije prepoznao da sam sve to učinila iz ljubavi, iz želje da sve bude kako treba… Postoji milion stvari koje ću iz ega da kažem, ali umem da kažem i ‘OK, izvini, nisam želela da izazovem u tebi tu rekaciju, ‘ajmo iz početka.’ Tada sam se inatila i on mi je pružio otpor. Ali, kada sam spustila loptu, on je došao i rekao: ‘OK, bila si u pravu, video sam rezultate, ali bih voleo da to više ne radiš.’ Dakle, koliko god da su rezultati dobri, nekome način ne prija. I na kraju, nije bitno ko je bio u pravu, bitno je da smo kroz dobru komunikaciju rešili problem. Mi stvarno divno radimo zajedno”, zaključila je Jelena.

A prisetila se i prvog razgovora za posao:

MEĐU NJIMA NEMA TAJNI! WhatsApp grupa kojoj želite da pripadate!

Sećam se da sam na taj razgovor došla onako malo prestrašena, ali i uzbuđena. Baš sam sada razmišljala o tome kako ja uvek u takvim situacijama kada treba da budem nervozna, ja dođem kao neko ‘blesavo’ dete. Valjda sam previše energična i unesem tu neku enrgiju. U nekim slučajevima je to bilo dobro, ali odbijena sam bila na više pozicija jer sam bila previše ‘blesava'”, kaže Jelena i dodaje da nikome nije zagarantovan posao, pa ni njoj.

 

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar