ANKETA OBJEKTIVA

“Time je rekao sve”: Ovako su Beograđani reagovali na to što je Đilas ODBIO POLIGRAF (ANKETA)

Građani Beograda su ogorčeni na lidera Stranke slobode i pravde još iz vremena kada je bio gradonačelnik

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, Objektiv.rs

Nakon što je Dragan Đilas na današnjoj konferenciji za novinare odbio da ide na poligraf, i tako još jednom potvrdio sve dokaze koji su pronađeni o njegovim firmama i računima na Mauricijusu i u Švajcarskoj, ekipa Objektiva je izašla na ulice Beograda da proveri šta građani prestonice misle o najnovijem postupku lidera Stranke slobode i pravde.

Evo šta Beograđani misle o tome što je Dragan Đilas odbio da ide na poligraf, a time odbio i mogućnost da odgovori na dokaze da ima milionske račune na Mauricijusu i u Švajcarskoj:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Nisam mogla ni da zamislim da se to desi, a dogodilo se. On je čovek koji je izašao ispred Skupštine i napravio haos u momentu kad je korona, tako da ja uopšte ne želim da komentarišem o tom pitanju – rekla je jedna sugrađanka.

“Pitajte Đilasa, on zna”: Beograđani dali odgovor na pitanje kako bi krili novac na Mauricijusu (ANKETA)

– Mislim da nije korektno. Pošten čovek može da ode bilo gde, prizna svoje greške ili jednostavno kaže nisam – rekla je druga.

– Ojadio nas je sve! Ja sam baš penzioner iz “njegovog” vremena i penzija mi je sačuvaj Bože zato što su tad krali i zatvarali sve što su mogli. Jedna BIM Slavija gde sam ja radila u laboratoriji kao da nije postojala, a to je sve ta ista mafija. Sve najgore o njemu.

Šta su još Beograđani rekli o Đilasovom odbijanju poligrafa možete pogledati u anketi:

 

Novinar: Ivan Marinković

Snimatelj/montažer: Stefan Kojić

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar