Ceo dan sedeo u bazenu PUNOM PASULJA, a iza njegovog poduhvata krije se neverovatna namera (VIDEO)

Čak ni vlasnik restorana nije verovao šta želi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/wildmudbarker

Režiser i kaskader Hanter Rej Barker odlučio se na neverovatan poduhvat kako bi usled pandemije koronavirusa spasao svoj omiljeni restoran zatvaranja.

On je, naime, 24 sata proveo sedeći bazenu na naduvavanje napunjen pasuljem ispred meksičkog restorana Toros u Kaliforniji, a na taj način ćeleo je da privuče potencijalne gurmane i napravi reklamu restoranu u kojem je doživeo prelepe trenutke još odmalena.

“Kada mi je rekao šta planira, pitao sam ga da li je siguran da to želi. Rekao je da jeste i da na taj način želi da nam pomogne u ovoj teškoj situaciji usled pandemije”, rekao je Nikolas Montano, vlasnik restorana Toros.

Hanter Rej je sedeo u bazenu sa pasuljem od ponedeljka 9.30 do utorka 9.30. Za to vreme jeo je omiljenu picu margaritu i slatkiše, bio obučen u odeći koja reklamira Toros, a takođe mu je tatu masjtor tetovirao logo ovog restorana na desnoj ruci.

“Ono što Toros čini tako posebnim jeste to što ovaj restoran ima dušu. Dolazim ovde sa porodicom više od 20 godina. Moja prva margarita bila je ovde u Torosu, poslužena na kamenju, naravno. Prvi novac koji sam ikad zaradio bio je takođe ovde, kada me je otac zakitio sa 20 dolara da mu otpevam omiljenu pesmu. Tada sam imao oko 10 godina. Zaista lepe uspomene”, rekao je Hanter Rej koji je zbog svog poduhvata ubrzo postao popularan širom zemlje, pa i sveta.

Mislila da konobar hoće da je zagrli, pa DOŽIVELA ŠOK zbog kog više nikad neće ući u taj restoran (FOTO)

Restoran Toros, inače, osnovali su Nikolas i Dolores Montano 1967. godine, a nalazi se nekih 30 kilometara od Los Anđelesa, u predgrađu Četsvort.

Kada je Nikolas umro, njegov sin NIkolas junior preuzeo je brigu o restoranu sa svojom suprugom Lucijom.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar