Narod BESNI zbog Milene Radulović: Nakon njenog poteza opet se pokreće tema oko “četnika” i “balija”

Glumica Milena Radulović izazvala je bes tviteraša nakon odluke da podrži film "Quo Vadis, Aida" u trci za oskara, a ne i film "Dara iz Jasenovca"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Aleksandar Letic/E-Stock Aleksandar Nalbantjan

Glumica Milena Radulović podržala je bosanskohercegaovački film “Quo Vadis, Aida”, Jasmile Žbanić, u kandidaturi za prestižnu američku nagradu za film Oskar, a Tviter zajednica osudila je Milenu jer nije, isto tako, podržala i film “Dara iz Jasenovca”.

Ona je na svom Instagram nalogu podelila plakat filma Quo vadis, Aida? koji je nominovan za najbolji strani film. Zanimljivo je da je, u istoj kategoriji, bio nominovan i film “Dara iz Jasenovca” koji govori o stradanju dece i srpskog naroda u najzloglasnijem ustaškom logoru iz Drugog svetskog rata.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Međutim, Milena se odlučila da podrži Žbanićkin film, koji veliki broj ljudi ocenjuje kao antisrpski pa su joj na društvenim mrežama zamerili što nije stala uz Daru i podsetili je da su svi oni stali uz nju, kada je u javnosti izašla sa pričom o zlostavljanju koje je sama doživela u školi glume Mike Aleksića.

Tviteraši su Radulovićevoj poručili i da treba da je bude sramota što je pokazala dvostruke aršine kada su filmovi o stradanjima na ovim prostorima u pitanju.

“Sram te bilo! Ovo je hvala celoj Srbiji koja je stala uz tebe”, glasio je jedan komentar, a uskoro su počeli da se nižu i oni neumesni i uvredljivi. “E sad je sama, bar što se mene tiče”, “Oduvek sam pričala da je bezobrazna do bola, pa i u trenucima dok su je svi podržavali, a ljude mišljenja kao ja napadali, evo sad vidite. Ispade tačno petao koji kukurikne pre zore završi u loncu…”, “Sramota… Zbog srpskog naroda koji je tokom ratova pretrpeo svirepe zločine, etnička čišćenja – svakakve vidove ucene, nasilja od ekonomskih do fizičkih”. Isto tako bilo je i onih koji su stali u odbranu glumice i podržali je: “Sram tebe bilo što ne umeš da napraviš razliku između filmske umetnosti i krivičnog dela”!

Cela Srbija je stala uz nju u NAJTEŽEM TRENUTKU: Milena je sada ovom fotografijom navukla BES naroda

Srpski predstavnik za filmsku nagradu Oskar “Dara iz Jasenovca” nije prošao u drugi krug izbora u kategoriji za najbolji strani film, kao ni u ostalim kategorijama: za najbolji film, režiju, fotografiju, glavnu glumicu, jer nije imao podršku a ubrzo nakon nominacije pečatiran je kao “srpska propaganda”.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

Ostavite komentar