Ako niste zadovoljni VELIČINOM, možda je ovo rešenje: 5 jednostavnih trikova kako da povećate polni organ

Mnogi se ne bi bunili ako bi svom polnom organu dodali još koji centimetar, bez operacija i bolnih poduhvata

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia.rs

Muškarci su se oduvek pitali da li je njihova muškost dovoljna i adekvatna za aktivan seksualni život.

Za većinu pripadnika jačeg pola, dužina penisa je vezana za uživanje u seksu, ali i samopouzdanje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kao što postoje muškarci koji su veoma zadovoljni svojim “ponosom”, tako postoje i oni koji bi žarko želeli da mu dodaju još koji centimetar.

Istraživanje u kojem je učestvovalo više od 15.000 muškaraca pokazalo je da je prosečna dužina penisa u erekciji 13,2 centimetara, a zanimljivo je da su čak i muškarci sa natprosečnim “brojkama” izjavili da bi ih još malo povećali…

Foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

Naravno, treba biti realan i shvatiti da ne postoji magičan postupak koji garantuje povećanje penisa.

To ne znači da ne postoje razni načini – hirurške intervencije, silikonske injekcije i razna pomagala poput pumpi. Međutim, stručnjaci upozoravaju da takve stvari donose i razne rizike poput infekcija, smanjenja osećaja i funkcije samog penisa.

Sa druge strane, postoje prirodne metode za produžavanje penisa, koje su potpuno bezbolne – čak su i opuštajuće. U svakom slučaju, ništa vas ne košta da pokušate.

Foto: Freepik/gpointstudio

Istezanje

Pre nego što počnete, zagrejte svoj penis. Pri vežbi istezanja potrebno je da osetite dovoljnu količinu istezanja, ali ne suvišnu.

1. Uzmite glavić u ruke i istežite direktno ispred sebe, držeći ga tako 4-5 sekundi.
2. Sada uhvatite penis čvrsto u ruku i povlačite u desno. Povlačite dok ne osetite pritisak na levoj strani. Držite ga tako 4-5 sekundi.
3. Uzmite glavić u ruku i istežite ga na levo. Držite tako 4-5 sekundi.
4. Ovaj put povlačite penis na dole i držite ga 4-5 sekundi.
5. Na kraju, uzmite penis u ruku i povlačite ga na gore. držite ga tako 4-5 sekundi.

Izvršite korake 1-5, 15 puta (5 minuta).

Foto: mediablitzimages (uk) Limited / Alamy / Profimedia

Kružno istezanje

1. Uzmite glavić u ruke i istežite direktno ispred sebe, držeći ga tako 4-5 sekundi.
2. Uhvatite čvrsto penis i povlačite ga na gore. Držite ga tako 4-5 sekundi.
3. Polako rotirajte penis u suprotnom smeru od kazaljke na satu dok ne dođete do početne tačke. Ne bi trebalo da traje duže od 5 sekundi.

Ponovite korake 1-3, 25 puta (5 minuta).

Foto/Profimedia.rs

“Muža”

1. Masirajte penis dok ne dostigne 60-80 odsto erekcije.
2. Iskoristite desnu ruku i napravite OK znak palcem i kažiprstom i stisnite čvrsto koren penisa.
3. Sa početkom na korenu penisa, polako povlačite (muzite) penis prema glaviću. trebalo bi da za 2-3 sekunde dosegnete glavić.
4. Kada dosegnete glavić penisa, levom rukom (slobodnom rukom) obrazujte slično OK palcem i kažiprstom i počnite da muzete kao što ste pre toga radili desnom rukom.

Ponavljajte korake od 2-4. Menjajte ruke ritmičnim pokretima (muženja). dodirujući sve delove penisa osim samog glavića. Izvršavajte ovu vežbu 5 minuta (100 puta).

Foto: Dmytro Sidelnikov / Alamy / Alamy / Profimedia

Zagrejte se pre ove vežbe. Ova vežba se može raditi bez lubrikanta. Međutim, preporučuje se da koristite lubrikant za vreme ove vežbe. Morate da pazite da se vežba ne radi za vreme čvrste erekcije. Vaskularna (venska) oštećenja mogu da nastanu ako se penis na silu vuče u punoj erekciji. Takođe, trebalo bi da stiskate umereno. Ako se stiska suviše čvrsto, može doći do stvaranja modrica i/ili oštećenja površinskih krvnih sudova na ili u blizini površine penisa.

Budite sigurni da je ceo penis stegnut, kako krv ne bi pobegla. Nemojte ejakulirati u toku vežbanja. Ukoliko osećate potrebu da ejakulirate, napravite pauzu nekoliko minuta i sačekajte da potreba prođe.

Foto: Freepik/cookie_studio

V istezanje

1. Desnom rukom obrazujte OK stisak i držite glavić penisa.
2. Istežite penis polako do potpune istegnutosti. Držite ga tako 5 sekundi.
3. Upotrebite palac leve ruke i pritisnite blizu korena penisa.
4. Pomerajte palac polako niz penis, pritiskajući dok ne dosegnete glavić penisa. To ne bi trebalo da traje duže od 10 sekundi.
5. Vratite palac nazad na koren penisa. To ne bi trebalo da traje duže od 10 sekundi.
Izvršite korake 1-5, 12 puta (5 minuta)

Foto: Dmitri Maruta / Alamy / Alamy / Profimedia

Zagrejte se pre ove vežbe. Da bi ste postigli maksimalnu korist ove vežbe, treba da se postarate da Vaš stisak potpuno obuhvati glavić penisa. Budite sigurni da se ne koristi nikakav lubrikant ili nećete moći da stisnete glavić penisa. Budite sigurni da je vaš penis u opuštenom stanju dok izvršavate ovu vežbu. Ako stisak počne da popušta u bilo kom trenutku, opustite pritisak polako i ponovite vežbu ponovo.

Ukoliko se pojavi bilo koja vrsta bola u glaviću penisa uzrokovana prekomernim pritiskom tokom istezanja, prestanite sa istezanjem, opustite stisak i nežno stiskajte glavić između palca i kažiprsta leve ruke, onda stisnite čvrsto opet.

Foto: Andor Bujdoso / Alamy / Alamy / Profimedia

Masaža i opuštanje

Na kraju svakog vežbanja potrebno je nežno izmasirati penis i opustiti ga toplim peškirom. Toplota i masiranje pesisa pomaže obnavljanju ćelija.

Na kraju vežbanja, nežno masirajte svoj penis u trajanju od 1 minuta. Ukoliko želite, možete da se masirate uz pomoć biljnih krema.

Nežno i kružno kretanje sa palcem i srednjim prstom, oko osnove i dužine penisa daje najbolje rezultate pri masiranju. Masiranje radite sa izuzetnom nežnošći pošto je vaš penis upravo završio sa intezivnim vežbanjem.

Foto: Freepik/lookstudio

Posle masaže, upotrebite još jedan peškir (ali ga ponovo zagrejte) kao što ste to učinili i prilikom zagrevanja.

Opuštanje penisa je isto jako bitno kao što je bilo i zagrevanje. Toplota čuva postojanost krvi u ćelijama penisa i pomaže regeneraciju nerva kako bi oni bolje funkcionisali.



Izvor: Objektiv.rs, Mondo

Komentari (3)

  1. A jel moze neka zenska osoba specijalizovana sa serifikstom o zavrsenom kursu za istezanje penisa da mi to sve odradi? Platicu joj naravno po vec utvrdjenom cenovniku.

    Odgovori
  2. Samo pazite da ne preterate,jedan tako istezao i masirao pa mu postao ogroman sad masira u suprotnom smeru ali ne vredi.

    Odgovori

Ostavite komentar