Učiteljica gurala ruke u pantalone svog UČENIKA i slala EKSPLICITNE poruke: Kamere sve snimile (VIDEO)

Ona je putem Snepčeta molila dečaka da joj pošalje svoje eksplicitne fotografije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TWITTER/SCREENSHOT/7NEWS SYDNEY

Učiteljica iz jugozapadnog Sidneja optužena je za seksualno nasilje nad učenikom u njenom automobilu.

Monika Jang (23) optužena je na osnovu nekoliko tačaka krivičnog zakona zbog seksualnog odnosa sa studentom i slanja neprimerenih poruka.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Učiteljica (23) je navodno imala odnose sa učenikom (14), a na sudu u Sidneju izjasnila se da nije kriva za svih 12 optužbi. Sudija Kejt Trejl objasnila je da će sud prethodno saslušati navode žrtve, pored kojih će biti saslušana još dva svedoka.

Jangova je uhapšena u kući u Grinakru 10. jula, nakon navoda o incidentima za koje se tvrdi da su se dogodili između 24. juna i 3. jula.

Ona je tokom tih meseci navodno seksualno napastvovala 14-godišnjeg učenika na školskom i van školskog dvorišta, saopštila je policija.

Posle njenog hapšenja, policajci su zaplenili vozilo i elektronske uređaje tokom pretresa njene kuće. Odvedena je u policijsku stanicu Bankstovn, gde se očekuje podizanje optužnice.

Policijski službenik Majkl Hadov rekao je da nastavnici imaju veću odgovornost i zbog toga je ovaj slučaj veoma teška povreda rada i privatnosti.

“To je grozno – na kraju, nastavnici treba da imaju značajnu odgovornost. Ovo je veoma teško vreme za dečaka i njegovu porodicu. Sve što mogu da kažem je da on prima fantastičnu podršku i od porodice i od policije”, rekao je novinarima policajac Hadov.

Policijski službenik Hadov rekao je da će se dalja istraga obavljati u školi, a pozvao je i sve građane koji imaju dodatne informacije o ovom slučaju da se obrate policiji. On je takođe pozvao roditelje da vode otvorene i iskrene razgovore sa svojom decom.

“Deca … 14,15 ili 16 – ponekad se ponašaju ili misle da su malo starija nego što jesu, ali na kraju su to samo ranjiva deca. Lako se utiče na njih, roditelji moraju da budu svesni sa kim njihova deca ćaskaju na internetu i da vode razgovore o tome sa njima. Roditeljstvo nije lak posao”, rekao je Hadov.

Odbijena kaucija
Sudija lokalnog suda u Benkstaunu odbio je kauciju izrazivši bojazan da bi Jangova mogla da kontaktira svedoke ako je puste iz pritvora. Istražitelji kažu da je Jangova optužena za napad na dečaka u pet odvojenih navrata, uključujući školu i njen automobil.

Sudu je prethodno rečeno kako je učiteljica poslala svoje eksplicitne fotografije i lascivne poruke, uključujući jednu kako leži u krevetu sa natpisom “Čekam te”.

Ona je putem Snepčeta molila dečaka da joj pošalje svoje eksplicitne fotografije.

U optužnici se navodi da se na video snimku sa nadzornih kamera vidi kako se profesorkine ruke pomeraju ka preponama dečaka.

Na snimku je vidljivo kako ona stavlja ruke tinejdžera u pantalone.

Odbrana optužene suprotstavila se ovim navodima rekavši da na snimku ne postoje znaci seksualnog napada, a snimke su opisali kao preterane.



Izvor: Mondo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar