Otkrivena velika TAJNA nakon 37 godina: Ono što je Nikola Simić uradio za Brenu PROMENILO joj je život

Brena je trebalo da odigra sporednu ulogu u filmu, ali je ipak dobila glavnu, sve otkriveno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Folk zvezda Lepa Brena tumači glavnu ulogu u filmu “Nema problema” iz 1984. godine u kojem je igra sa čuvenim glumcem Nikolom Simićem.

Lepa Brena otkrila je šta je tokom snimanja ovog filma naučila od pokojnog velikana glumačke scene.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Svakodnevno smo snimali po 12 sati. Primetila sam da su svi glumci, sem Nikole, bili veoma nervozni. On je u pauzama snimanja sedeo u turskom sedu sa otvorenim dlanovima na kolenima i zatvorenim očima. Pitala sam ga šta radi, rekao je da meditira. Detaljno mi je objasnio kakve blagodeti to ima po njegovo telo i um”, prisetila se pevačica i dodala da je tada počela sa meditacijom.

“Mislila sam da meditaciju u to vreme upražnjavaju samo svetske zvezde i da to nije za „obične” ljude. Kada mi je Nikola objasnio da pomoću tih vežbi za kratko vreme mogu svoje telo i um da vratim u harmoniju, počela sam da ih radim. Od njega sam naučila kako mogu da se odmorim za svega 15 minuta”, otkriva folk zvezda.

Foto: Printscreen/Youtube

Inače, zanimljiva činjenica je ta da je Brena neplanirano dobila glavnu rolu u filmu reditelja Miće Miloševića.

Lepa Brena je morala da odbije ovu ULOGU u “Boljem Životu”, da nije, sve bi bilo potpuno DRUGAČIJE!

“Brenin tadašnji menadžer Raka Đokić došao je na ideju da je ubacimo u film. Složio sam se i neplanirano sam u scenario dodao jednu malu pevačku numeru i Breninu scenu u kafani. Međutim, kada je stala pred filmsku kameru, osetio sam da je vanserijska ličnost, tako da sam proširio njenu ulogu, od epizodne do glavne. Odlično se snašla”, ispričao je jednom prilikom režiser Mića Milošević  i otkrio koliko je film “Nema problema” koštao:

Foto: Printscreen/Youtube

“Sve je koštalo milijardu i po tadašnjih dinara. Kada su čuli da će i  Brena igrati u filmu, u projekat se uključila i producentska kuća „Union film”, koja je dala svoj novčani doprinos. U film su ubačene i autentične scene sa Breninih koncerata”.



Izvor: Objektiv.rs, Hit

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar