Meso je krivo za sve: Otkrivena velika tajna Novaka i Jelene Đoković! (VIDEO)

Posle ovakve priče još čudnije nam deluje što su oboje prešli na vegansku ishranu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreeen/Instagram

Novak Đoković je od početka karijere, tačnije, otkad je postao poznat, u svojoj loži, pored trenera i porodice imao i jednog neizostavnog člana.

U pitanju je njegova supruga Jelena Đoković, sa kojom ima sina Stefana i ćerku Taru, a sa kojom se zabavljao još od tinejdžerskih dana.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

S obzirom na to da Nole posle osvojenog Australijan opena pravi pauzu, pravo je vreme da se prisetimo priče koju je par ispričao pre šest godina.

“Bilo je to na našem prvom sastanku. U mojim očima, mesto na koje sam je odveo je bilo ekskluzivno, ali u njenim očima i ne baš. Želeo sam da je impresioniram i zato sam našao dobar restoran”, počeo je Nole.

“Bio je to sportski bar”, ubacila se Jelena, pre nego što je Novak nastavio:

“Znao sam da voli odrezak i zato sam naručio za oboje”.

Ali kada je hrana stigla Novak i Jelena su dobili nešto što nisu očekivali i zatim pozvali konobara.

“Objasnio sam mu da odrezak nije dovoljno pečen, a on je odgovorio da se komad koji sam naručio uvek služi tako… Rekao sam ‘da, da, znao sam to’, ali iskreno – nisam znao”, poručio je Đoković.

Na kraju, ta, kako su je sami nazvali, čudna situacija, bila je ujedno i simpatična i od tog trenutka par priznaje da kada god vidi odrezak na meniju, priseti se prvog sastanka.

Doduše, ova priča ne mora da bude nužno i istinita, pošto je poznato da su njih dvoje imali po 17 godina kad su se upoznali, pa je veoma teško poverovati da je Đoković tada imao novca za bifteke, ali dobro, možda se tata Srđan otvorio, ipak je on oduvek znao da će mu sin biti najbolji na svetu, bar je sam tako govorio.

Da je Vajda slušao NJU, nikad ne bi postao Noletov trener: Ova lepotica umalo da promeni tenisku istoriju



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Ocigledno da se ne radi o prvom sastanku , jer takav restoran ne postoji u Beogradu , ali postoji u Monaku . Mozda im je to bio prvi izlazak u Monaku posle preseljenja ? Sa 17 godina nije ni video Monako. Ime restorana se vidi na snimku .

    Odgovori

Ostavite komentar