Horor ispovest fudbalera: Ženu mi bacili na pod, meni pištolj na čelu, a ćerka sa sprata sve gleda!

Te noći su kod kuće bili on, njegova supruga i dvoje dece kad su upali provalnici

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA/NICOLAS BOUVY

Tokom nedeljne utakmice između Pari Sen Žermena i Nanta provalnici su ušli u kuću dvojice igrača pariskog kluba. Anhel di Marija je potreseno napustio teren tokom susreta nakon što mu je saopštena vest da mu provalnici kao taoce drže porodicu nakon ulaska u njegov dom, a otprilike istovremeno je provaljeno i u dom roditelja Markinjosa.

Istu strahotu doživeo je i Floran Balmon kao Lilov igrač 2008.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Te noći su kod kuće bili on, njegova supruga i dvoje dece kad su upali provalnici. Muka koja je usledila 4. septembra te godine, pričao je za “Le Parisien”, završiće krađom njegovog Audija A5 nakon što mu je prislonjen pištolj na slepoočnicu.

”Spavao sam. Sutradan smo imali utakmicu. Bilo je 5 sati. Trojica su na silu otvorila vrata, rekavši mi da su došli po ključeve automobila koji je bio parkiran ispred kuće. Naterali su moju suprugu da legne na pod, a meni su držali pištolj prislonjen uz slepoočnicu 10 minuta. Kćerka mi je tad bila stara četiri godine. Nije se spustila iz sobe na spratu, ali sve je videla. Uz pomoć supruge uspeli smo da prebrodimo taj šok”, rekao je.

”Ne znam jesu li namerno mene naciljali ili je sve bila slučajnost. Videli su lep automobil i to je bilo dovoljno.”

Nakon užasa te noći pokušali su da ostanu i dalje da žive u istoj kući.

”Klub nam je osigurao obezbeđenje koje je pazilo na nas od 20 do 6 svake noći. Nismo mogli tako da živimo. U tom smo periodu svi spavali u istoj sobi, ja, moja supruga, 4-godišnja kći i najmanje dete kom je tad bilo tek 11 meseci.”

Svaki put kad bi se kasnije selio, na kuću je stavljao protivprovalna vrata i alarme. Svestan je da fudbaleri automatski postaju zanimljivi provalnicima jer se tačno znaju datumi kad nisu kod kuće, ali i naglašava da to može svakome da se dogodi. Takođe, za kraj je upozorio da se to sve češće i događa.

Di Marija nije jedini: Opljačkan je i ovaj igrač PSŽ – lopovi mu maltretirali roditelje!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar