Ugledala je DEMONA iznad bebine glave i potražila pomoć: Jedan od komentara je naročito jeziv (VIDEO)

Neki misle da je lažirala snimak, dok drugi tvrde da su u pitanu duhovi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook

Tori Mekenzi, baka iz Las Vegasa, obratila se stručnjacima za paranormalne pojave nakon što je na video nadzoru snimljena figura “demona” koja se nadvila nad krevetom njenog sedmomesečnog unuka.

Kada je jedne večeri začula užasne vriske prestravljenog mališana, a da pritom u prostoriji nije bilo nikog, baka je odlučila da u celoj kući pojača video nadzor.

Tori je u jednom momentu pogledala video snimke i ostala je prestravljena nakon što je, kako tvrdi, ugledala “rogatu figuru” sa dugim kandžama koji stoji nekoliko centimetara od njenog usnulog unuka.

“Šokirala sam se kad sam to videla. Prvo što sam ugledala su rogovi na glavi, tako da sam odmah pomislila da je u pitanju đavo ili demon”, navela je ona.

Korisnici društvenih mreža optužili su Tori da lažira snimke ili da je u pitanju član njihove porodice koji se ne vidi jasno na kameri, na šta je ona odgovorila.

“Svi su spavali, to nije mogao da bude moj sin, niti njegova žena. Znam da je to nešto natprirodno i neverovatno, ali imamo snimke koje svako može da pogleda. Nisam toliko talentovana za tehnologiju kako bih mogla da lažiram snimke, a i nemam nikakv motiv da privučem nečiju pažnju”, kazala je baka.

Foto: Facebook

Kako je kazala, kuća i imanje stari su svega 20 godina i nikada se ništa slično nije dešavalo.

Zanimljiv je takođe i jedan od komentara na Fejsbuku.

“Kad god je u kući novorođenče, preminuli članovi porodice dođu da ga vide. Ova fotografija je dokaz preminule bake ili deke koji su došli da vide svoje unuče, koje nisu videli dok su bili živi”, navedeno je u komentaru.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar