Majka i ćerka zajedno LOVILE muškarce: Dovodile ih, pa pljačkale u kući dok nisu napravile FATALNU grešku

Za opasnim tandemom "jači pol" je jedva čekao da trči

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: diario.com.mx printscreen

Kolumbijke Lusijana (49) i Elena (24) Karasko uhapšene su posle niza prevara koje su počinile u svojoj kući, ali i po hotelima u poslednjih šest meseci.

Majka i ćerka napravile su precizan plan kako da na lepotu i šarm tokom pandemije koronavirusa iskoriste nekoliko muškaraca.

Ginekolog RAZVEO supružnike: Ženi na pregledu pronašao OVO – muž je odmah znao da ga je varala

Izašle bi zajedno u neki kafić ili bar u Medeljinu, a onda bi se zainteresovanom muškarcu predstavljale kao sestre. Posle nekoliko pića, muškarca bi najčešće dovodile u svoju kuću gde bi imao seksualni odnos, obično sa Elenom.

Majka Lusijana bi za to vreme preturala po njegovim stvarima i uzimala novac ili bi slikala kreditne kartice, od čega baš i nije imala koristi, jer nijednu nije uspela da falsifikuje i upotrebi posle posete lokalnim dilerima.

Muškarci bi se obično posle dan, dva javljali da pitaju, ukoliko bi im nestajala veća suma novca znaju li one šta je s tim, ali bi se Kolumbijke vadile na provod i veliku količinu popijenog alkohola.

“Govorile bi im da su ili negde izgubili novac usput ili bi se jednostavno pravile da su jednako zapanjene, odnosno da pojma nemaju o čemu žrtva priča. Elena je bila tu za seksualne odnose, dok je majka Lusijana za to vreme obavljala važniji deo posla”, pišu tamošnji mediji, prenosi meksički Diario.

Posle niza prevara i iskorišćavanja najmanje 10 muškaraca, što u njihovoj kući, što u dva hotela u predgrađu Medeljina, Lusijana i Elena su “pale” pred policajcem u civilu.

On je dopustio da bude zaveden, a dok je išao kući sa njih dve, pratile su ga kolege iza u automobilu. Kada je dao zeleno svetlo iz kuće da mogu da naprave zasedu pred kućom, uhapsio je majku i ćerku koje očito nisu na vreme procenile muškarca.

Za sada im se smeše po tri godine zatvora, ali veoma je moguće da prođu samo sa po šest meseci, plus tri godine uslovno pošto osim sitnih prevara ništa veće i gore nisu učinile.

Koleginice postale prijateljice za ceo život, a kada su ugledale tetovaže – otkrile su NEVEROVATNU tajnu



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar