Karamela sa knedlom u grlu o pokojnoj prijateljici: Ksenija je bila savršena, pamtiću tu NESREĆU ZAUVEK!

Otkrio i kako je njena majka 11 godina nakon tragedije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ TvPink,ATA Images

Pevačica Ksenija Pajčin, koju je 2010. godine usmrtio tadašnji dečko, sportista Filip Kapisoda, bila je bliska prijateljica našeg najpoznatijeg imitatora poznatih ličnosti, Gorana Stojićevića Karamele.

On se je danas, prilikom svog gostovanja u emisiji Premijera-Vikend specijal, setio svoje drage, pokojne prijateljice kojoj će održan biti pomen 16. marta.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Često ja idem na groblje. Kad mi padne na pamet ja odem. Ksenija je bila kvalitetna osoba, dobar prijatelj. Taj dan će meni ostati večito urezan, bez obzira što je i mom bratu rođenom rođendan tad, pamtiću tu nesreću do kraja života. Njena majka je dobro, čujemo se, žena jednostavno ne želi da priča ništa za medije. To je jako teško, to ne treba pitati, šta bi ona i mogla da izjavi, ta bol ne može da se opiše. Oni se ispred mene nikada nisu svađali, šta se desilo ja zaista ne znam. Kseniju smo izgubili. Osobu koja je bila savršena. Imala je samopouzdanje”, priča Karamela.

Foto:E-stock/M.Rafailovic

Proslavljeni imitator nedavno je bio hospitalizovan zbog infarkta, o čemu je sada takođe govorio.

“Desilo se da sam imao zakrčenje krvih sudova, infarkt. Ja sam osetio da me želudac boli. Supruga je otišla da kupi lek, i ništa mi nije pomoglo. Sada sam okej. Ja sam hiperaktivan”, rekao je Goran u pomenutoj emisiji pa se osvrnuo na svoju imitatorsku karijeru.

Koja ti je poznata ličnost donela najviše novca kad su u pitanju imitacije?

Foto: Printscreen/ TvPink

“Bilo je lepo vreme kad sam radio imitacije. Najviše je tu bila Ceca, Zorica Brunclik, Dara Bubamara. Dve turneje sam radio sa Cecom, sa Nadom Topčagić, te turneje su bile ludilo. Sjajno vreme je bilo, drugačije je bilo, svi smo se družili, nije više to vreme, ljudi tako ne gledaju na prijateljstvo, kao što je bilo”.

Koju poznatu ličnost si hteo da odglumiš, a da ti neko nije dozvolio?

“Uvek sam imao kočnicu, gledao sam da ne preteram. Moraš da imaš određenu dozu, da imaš ručnu. Nisam smeo samo Miru Marković. Bio je problem sa Draganom, njoj se to nije tada dopalo, ali se nije naljutila u toj meri, možda sam malo preterivao kad je Dragana u pitanju. Mnogi su mi bili podrška, Vesna Zmijanac, ona mi je poklanjala kostime”, istakao je Goran.

Ksenija Pajčin pred smrt poslala OVU poruku Dragani Mirković: To će mi ostati rana na srcu…



Izvor: Objektiv.rs, Pink

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar