Doživela sam AMNEZIJU na sceni: Seka Sablić otkrila kako je HOSPITALIZOVANA posle predstave

Glumica podelila potresan momenat koji joj se desio pred publikom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot Youtube

Glumica koja se može pohvaliti brojnim ulogama u domaćoj kinematografiji, Seka Sablić, ne krije da joj se s godinama smanjila želja za glumom, ali i prilikom poslednjeg intervjua otkrila jedan manji peh, koji joj se dogodio dok je glumila.

“Nisam razmišljala o povlačenju, ali polako se smanjuje želja za glumom. Možda je tome doprinela i ova situacija sa pandemijom korona virusa. Do juče sam čvrsto bila vezana za glumu”, ispričala je glumica za “Gloriju”, uz dodatak da se nada da će neki novi projekti ponovo u njoj “upaliti neki žižak koji se trenutno ugasio”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Seka Sablić sa bolom u grudima progovorila o KUMOVIMA: “Nedostaju mi Dragan Nikolić i Milena Dravić”

Osim toga, Seka je, dajući odgovor na pitanje da li i dalje ima tremu pred izlazak na scenu, prepričala potresan momenat koji joj se desio pred publikom, nakon kog je hospitalizovana.

“Nemam nesigurnosti, ali nikad ne znaš da li ćeš ih imati, šta će se dogoditi u tvojoj glavi, u kakvom stanju je tvoj “instrument”. Uvek pomislim na pevače, kako li je njima. Glumac je sličan, ali postoje rutina i iskustvo. Ako nema iskrene energije, proradi iskustvo”.

Seka Sablić priznala da POSTROJAVA mlade glumce na snimanju serije, a JEDNE stvari se užasno boji

“Pre tri godine igrali smo “Vrat od stakla” u Tivtu i doživela sam malu amneziju na sceni. Tačno znam do kog trenutka sam bila svesna. Odjednom više nisam znala gde se nalazim. Ipak, predstavu sam odigrala do kraja”, prisetila se glumica.

“Malo su me vodile kolege, kao i moj “automatski pilot”. Publika ništa nije primetila, dobili smo veliki aplauz, i odmah sam završila u bolnici. Srećom, nije bilo ništa ozbiljno, povratila sam se posle infuzije”, zaključila je Seka.

Posle scene “Kupačice moja” Seka Sablić je završila u BOLNICI, a evo šta kaže o SVAĐI s Todorovićem!



Izvor: Objektiv.rs, Gloria

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar