Otkriveno zašto se SUPRUGA Sanje Ilića nije pojavila na sahrani: Jednu tajnu o BRAKU su vešto krili

O krahu njihovog braka znali su samo najbliži

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Aleksandar Sanja Ilić sahranjen je juče u prisustvu porodice i prijatelja na Novom groblju, ali sahrani nije prisustvovala njegova supruga Tatjana Karajanov.

Razlog za to je što su se oni, kako navodi Kurir, razveli u novembru prošle godine.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Veliku pažnju javnosti je privuklo to što na poslednjem ispraćaju čuvenom kompozitoru nije bila Tatjana, kao ni dan pre na komemoraciji upriličenoj na RTS. Takođe, njeno ime je izostavljeno i sa umrlice, pa se među ožalošćenima nalaze samo njegovi najbliži.

Prema saznanjima, Karajanovljeva se godinu dana pre zvaničnog rastanka iselila iz porodičnog doma u kojem je živela sa Sanjom i od tada nisu zajedno. O ovome javnost nije ništa znala jer kompozitor nikada privatni život nije isticao u medijima i nije voleo da bude u centru pažnje na taj način, niti da pravi skandale. Tako je bilo i tokom i nakon razvoda od druge supruge, pa su se rastali u najvećoj tišini. O krahu njihovog braka znali su samo najbliži.

Iako više nisu bili zajedno, Karajanoljevu je, po svemu sudeći, smrt bivšeg supruga potresla, pa se od njega oprostila putem Instagrama.

Tužni prizori: Sahranjen Sanja Ilić, sin i brat skrhani, supruga muzičara se nije pojavila (VIDEO) 

– Dragi Sanjice, hvala ti za ljubav, za sve što sam naučila od tebe, za sve što sam naučila o sebi, za sve divne trenutke koji će uvek imati mesto u mome srcu. Neka su anđeli s tobom – napisala je Tatjana ispod zajedničke fotografije.

Podsetimo, Ilić i Tatjana venčali su se u oktobru 2016. godine u Sabornoj crkvi u Beogradu, nakon čega su za članove porodice i najbliže prijatelje organizovali žurku na jednom splavu. Iako je mislio da nakon smrti supruge, glumice Zlate Petković, neće naći ljubav, iznenadio se kada je upoznao Karajanovljevu.

– Upoznao sam je na promociji jedne knjige i čuo njen predivan glas. Mislim da je to bilo presudno. Od tada je u mom životu sve bilo drugačije. Nisam se nadao da ću nakon gubitka Zlate ikada više pronaći srodnu dušu, ali život me je iznenadio. Tatjana je iz Novog Sada, ali sada, naravno, živi sa mnom u Beogradu – rekao je tada Sanja za medije.

Zagrljeni PLAKALI: Irfan Mensur sinu Sanje Ilića izgovorio ove reči, pa se SLOMIO od tuge (FOTO) 

Sahranjen pored prve žene

Sanja Ilić juče je sahranjen na Novom groblju, a počivaće u porodičnoj grobnici pored supruge Zlate Petković, koja je preminula 2012. godine. Među prvima je u kapelu došao njegov sin Andrej Ilić, koji je nepomično stajao pored očevog sanduka, sa suzama u očima.

Nakon što su pristigli i ostali ljudi bliski Sanji, povorka je krenula do groba, gde je ispraćen na večni počinak. Inače, porodica je imala želju da slavnog muzičara isprati u najužem krugu bez prisustva medija.



Izvor: Kurir

Komentari (1)

Ostavite komentar