Snimak MISTERIOZNO nestao: N1 cenzurisao voditeljku jer je rasturila Vuletića! (VIDEO)

Misteriozno je nestao snimak intervjua koji je voditeljka po povratku sa porodiljskom bolovanja uradila sa bivšim potpredsednikom FK Partizan Vladimirom Vuletićem

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Danilo Krsa

Samozvana medijska elita kojoj su puna usta slobode medija zapravo sprovodi najstrašniju medijsku cenzuru! I za to postoje konkretni dokazi!

Televizija N1, koja u svakoj prilici i na svakom mestu vodi hajku protiv državnog rukovodstva u Srbiji i režim optužuje za medijske neslobode, najbrutalnije je cenzurisala svoju voditeljku Minju Miletić!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Sa zvaničnog Jutjub kanala N1, naime, misteriozno je nestao snimak intervjua koji je voditeljka po povratku sa porodiljskom bolovanja uradila sa bivšim potpredsednikom FK Partizan Vladimirom Vuletićem, čije se ime u javnosti poslednji dana pominje u vezi sa hapšenjima Veljka Belivuka i njegove kriminalne grupe.

U tom intervjuu, voditeljka je Vuletiću postavila baš ona pitanja na koja bi javnost morala da dobije odgovor – kakve su njegove veze sa Belivukom, kada, koliko, kako i zašto je dolazio u takozvani “bunker” na stadionu Partizana, gde je policija pronašla oružje i narkotike.

Na sva ta, kao i brojna druga pitanja koja bi Vuletić morao da objasni građanima, ali i pravosudnim organima, bivši potredsednik Partizana davao je nemušte odgovore, koji su više zamaglili nego rasvetlili ceo slučaj.

Međutim, kada su videli da je vrag odneo šalu i da Vuletić nema ni jedan jedini odgovor na pitanja od značaja za javnost u Srbiji, Šolakovi medijski kerberi iz N1 pristupili su onom u čemu su najbolji, a za šta optužuju druge – surovoj cenzuri.

Foto: Youtube/Printscreen

Tako je pomenuti snimak nestao sa Jutjuba, a na njegovom mestu nalazi se video koji je istog dana Miletićeva uradila sa potpredsednikom Stranke slobode i pravde, Borkom Stefanovićem, kao i intervjui sa drugim gostima.

Međutim, sasvim je simptomatično da je sa Jutjub kanala N1 “misteriozno” nestao baš snimak sa Vuletićem, dok su drugi ostali, iako je Vuletić poslednjih dana medijska zvezda broj jedan medija bliskih opoziciji.

Ima li se u vidu celokupna medijska operacija koju su Šolakovi propagandisti ovoga puta sproveli, jasno je da su takozvani nezavisni mediji sve vreme zapravo Vuletiću vodili kampanju sa ciljem da od njega naprave žrtvu režima a ne nekoga ko je Belivuka nazivao “bratom”.

Inače, deo snimka sa nemuštim odgovorima Vuletića zbog kojih je N1 cenzurisao Minju Miletić ipak je objavljen na drugim Jutjub kanalima.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar