Usijale se društvene mreže: O LAPSUSU Milene Plavšić bruji cela Srbija (VIDEO)

Pevačica se izblamirala, nije trepnula

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto; Twitter/Printscreen

Pevačica Milena Plavšić ne krije da je veliki fan tenisera Novaka Đokovića, a posebno joj je drago što je Nole i zvanično postao rekorder po broju nedelja (311) provedenih na prvom mestu ATP liste.

Milena ni po cenu života nije htela da propusti ovaj događaj, pa je tako među prvima došla ispred Novakovog restorana, gde su se doček i žurka i odigravali.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Anđelka Prpić doživela BLAM na snimanju: Mislila da je Nataša Ninković udata za OVOG glumca

Ona nije krila svoje oduševljenje Đokovićevim uspehom i istakla je da po svaku cenu želi i lično da pozdravi Noleta, kao i da napravi zajednički selfi sa njim.

Toma Panić OPLEO po Slavici Ćukteraš zbog lapsusa: Nazvao je TIK-TOK umetnicom! (FOTO)

“Pružila mi se prilika da budem u Beogradu i da dođemo svi da podržimo Noleta i da aplaudiramo. Da mu poželimo zdravlje i svu sreću i da nam još dugo, dugo bude najbolji i prvi. Ja se nadam da će se on večeras pojaviti i da će se nekako od ove gužve provući, da se fotografišemo i da se upoznam sa njim, jer ga obožavam. Posle smrti mog muža, ovo je najveća radost za mene”, ispričala je pevačica u dahu pevačica za Ekskluziv, ne primetivši da joj se potkrao lapsus.

Milenina misija je uspešno okončana, jer je ona uspela da uđe u njegov restoran, a kasnije i da se u gomili približi Novaku i da se na brzinu uslika sa njim i tako ostvari svoju veliku želju.

Elma Sinanović oduševljena Noletovim LAPSUSOM: Napravio mi je REKLAMU, uvek ću mu pevati



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar