OBJEKTIV OTKRIVA

EKSKLUZIVNA FOTOGRAFIJA: Ministar Ružić u društvu “škaljaraca”! Zašto Vuletić Belivuku kaže “ON JE NAŠ”?!

Uz muziku, meze, pečenje i piće Ružić je , uživao u društvu „škaljarca” Damira Hadžića

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Transkript razgovora između bivšeg potpredsednika FK Partizan Vladimira Vuletića i vođe kriminalne bande Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja, otkriva ime ministra prosvete Branka Ružića.

Koja je njegova uloga i zašto ga Vuletić u razgovoru sa Belivukom oslovljava sa „Ružić je naš” ostaje da se tek razjasni, a Objektiv je došao do fotografije koja naslućuje prirodu njihovog odnosa.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: printscreen

Uz muziku, meze, pečenje i piće Ružić je, kako se vidi na fotografiji, uživao u društvu „škaljarca” Damira Hadžića, koji je u julu prošle godine izrešetan na Krfu. Na veselju je bio i predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković, vidno raspoložen i nasmejan. Pretpostavlja se da je upravo zbog toga što je bio u društvu „škaljarca”, Vladimir Vuletić, koji je i profesor Pravnog fakulteta u Beogradu, kazao Velji Nevolji (beogradski ogranak kavačkog klana) „Ružić je naš”, tako pravdajući ovog socijalistu.

Foto: Privatna arhiva

„BAVIM SE OZBILJNIM POSLOM”

Ružić, koji je pasionirani navijač Partizana, gde je od 2009. do 2014. obavljao funkciju potpredsednika, u izjavi za Objektiv poručuje:

– Ne bavim se senzacionalizmima. Bavim se ozbiljnim i odgovornim poslom i ne učestvujem u sramnim insinuiranjima.

Na naše pitanje zbog čega je bio u društvu ubijenog „škaljarca”, Ružić odgovara:

– Ja ne razumem o kojim individuama, slikama, kontekstu i insinuacijama govorite. Najiskrenije. – rekao je Ružić.

Inače, Damir Hadžić je rodom iz Kokinog Broda, ali je kriminalnu karijeru započeo u Užicu.

Ostatak ove priče pročitajte u sutrašnjem izdanju Objektiva.

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (31)

  1. Vise ne pada u oci, jer je isuvise vidljivo da niko ne pominje Kokezu, koji je glavni igrac...Zasto se ne prikazuju slike sa kim se on druzio, i otkud to da on odlicno poznaje uhapsene..Mene zanima za koga Kokeza navija i sa kim je podelio kako novine pisu vise od 300 miliona evra, ili ga to mozda njegovi brane?.

    Odgovori
  2. Ruzica odmah treba skinuti sa mesta ministra za kulruru, sta on zastupa mafiju. Odmah i da se utvrdi kako je sa njima saradjivao, koje usluge im je on pruzao. Zloupotreba polozaja i sta je on uzimao od njih.

    Odgovori

Ostavite komentar