Hrvati nazvali Vučića psihopatom jer uzdiže Srbiju: Užasne optužbe na račun predsednika i SRPSKOG naroda

Povod za tekst u kom Večernji list naziva Vučića psihopatom, “četnikom koji se ne mijenja”, huskačem, bio je intervju koji je predsednik Srbije dao za Face TV

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/instagram/buducnostsrbijeav

Hrvatski Večernji list, koji je praktično bilten vladajuće koalicije u Hrvatskoj, na bestidan način, u tekstu punom mržnje i najnižih uvreda koje prevazilaze granicu svakog iole korektnog ponašanja, napao predsednika Aleksandra Vučića, ali i ceo naš narod i državu Srbiju.

Povod za tekst u kom Večernji list naziva Vučića psihopatom, “četnikom koji se ne mijenja”, huskačem, bio je intervju koji je predsednik Srbije dao za Face TV.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Autor teksta u Večernjem listu Zvonimir Despot kaže da je u intervjuu Vučić trebalo da se izvinjava za stvari koje nije ni počinio, da je trebalo da klekne u Sarajevu, pa se poziva na govor iz Gline iz daleke 95te, govor u kome nije bilo nikakvog huškanja, već jedino Vučićeve iskrene bojazni za sudbinu našeg naroda u tada ratom zahvaćenoj Krajini.

Ali zna to autor bestidnog teksta u Večernjem listu. Kao što zna i za stradanja Vučićeve porodice u oba rata, kako Drugom svetskom kad su mu ustaše poharale porodicu, tako i u poslednjem, kada mu je dedovina spaljena do temelja. Ali za razliku od autora intervjua, Sarajlije Hadžifejzovića, koji nije kopao po ratnim ranama, nego je čak rekao da se Vučićeve porodice seća po lepim kazivanjima, u Zagrebu su se našli neki koji bi, što se narodskim jezikom kaže, da budu veći katolici od pape i da oni brane Sarajevo umesto Sarajlija.

A biće da je istina i povod nešto sasvim drugo. Da, jeste taj intervju povod, ali zbog nečega drugog. Naime, za samo dva dana intervju na jutjubu videlo je oko 800 hiljada ljudi. Još malo pa milion. Nema baš u Zagrebu, Sarajevu, pa ni u Beogradu, političara, državnika, kojeg će za dva dana na jutjubu gledati osam stotina hiljada duša. A očigledno Vučića žele da čuju. I to ne samo ljudi u Srbiji, čak u Srbiji najmanje, jer im je predsednik svakako dostupan. Biće da je baš region hteo da čuje Vučića koji govori o autoputu do Sarajeva, koji govori o vakcinama, Vučića koji danas vodi Srbiju koja je ne samo šampion u vakcinaciji, nego i u privrednom rastu, Vučića koji je našu zemlju uspeo da uzdigne, koja je jaka i ekonomski i vojno, ali i Srbiju koja pre svega šalje poruke saradnje, dogovora, Srbiju koja hoće mini Šengen, a ne barijere i zidove, Vučića koji kaže “Šta će nam vakcina ako je naše komšije nemaju”…

E upravo to je neke iskompleksirane glave u Zagrebu nateralo da napišu ovu bedu od teksta, koji je zaključen rečenicom koja otprilike glasi “kakav narod, takav i Vučić”. A ima tu istine. Narod Srbije vredan, ponosan, nije odustao kad je bilo najteže, borben, ali častan. Narod koji čuva svoje komšije i brine o njima. Narod koji voli da gradi i kad mu sve poruše.

Zato, iako najprljavijim uvredama, nazivajući Vučića psihopatom, ovaj tekst Večernjeg lista je zapravo najveći kompliment, jer on nije rekao nista ružno ni o Vučiću ni o Srbima, nego o kompleksima onih koji shvataju da je Srbija na najboljem putu.



Izvor: Informer

Komentari (1)

  1. Dakle, nije bitno šta se govori, nego ko govori. Despot, kao vrli branilac nezavisne Hrvatske, a još više kao konstruktor laži o napadnutoj Hrvatskoj devedesetih, lažni domoljubac koji izmišljanjem pokriva neistine o ustašama, pokazao je svu svoju nemoć napadajući Vučića. Ako misli na taj način da uveri Hrvate da sve unutrašnje probleme mogu rešiti tupavim, neargumentovanim i besmislenim napadima na Vučića i Srbiju, onda su, na žalost, u ogromnom problemu.

    Odgovori

Ostavite komentar