OBJEKTIV ANKETA

Pitali smo Beograđane kako praznuju 8. mart, jedan odgovor je HIT: Moraju se izvršavati NAREĐENJA (VIDEO)

Pogledajte šta su Beograđani rekli o današnjem prazniku i kako ga obeleževaju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, Printscreen/Youtube, Objektiv.rs

Međunarodni dan žena se u Srbiji tradicionalno obeležava po 107. put. Dok neki još uvek jure da u poslednji čas kupe poklon, većina muškaraca je to već uradila. Doduše, i žene znaju da iznenade jedna drugu, a često i da bolje odaberu poklon od muškaraca. Jedno je zajedničko svima – još od početka ovog meseca se razmišlja kome i šta kupiti, i kako što bolje iznenaditi voljene osobe.

Ekipa Objektiva je zato izašla na ulice Novog Beograda da proveri kako se obeležava 8. mart. U poslednje vreme se među mladima sve češće čuje da ne obeležavaju naročito ovaj dan, ali jedan stariji sugrađanin nam je rekao da u njegovoj kući nema šale po tom pitanju: “Ujutru me žena probudila i kaže – čestitaj mi 8. mart, Međunarodni dan žena. Nemam kud, moraju se izvršavati naređenja u kući. Mi smo odavno u braku, sve sitnice su kupljene”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Jedna devojka je odgovorila da su pokloni manje-više slični svake godine, ali da misli da svakoj ženi poklon svakako znači kao znak pažnje, kakav god bio. Šta su rekli ostali, da li su pokloni već kupljeni i podeljeni, i šta se obično kupuje – saznajte u našoj anketi:

Novinar: Ivan Marinković

Snimatelj: Stefan Kojić



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar