Greškom ubacio STRANCA u porodičnu grupu na telefonu: 6 meseci im čitao poruke, a onda je uradio OVO

Igrom slučaja, njegov otac i vodoinstalater imaju isto ime

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay / Jorge Henao

Britanac Džono Hopkins podelio je sa pratiocima na Tviteru anegdotu kada je u porodičnu Whatsapp grupu dodao potpuno nepoznatog čoveka umesto svog oca.

Potpuni neznanac nije želeo da kaže da je greškom ubačen u grupu, več je šest meseci bio tu i uredno čitao poruke koje razmenjuju članovi porodice Hopkins.

Džono je objasnio da je nepoznatog čoveka dodao greškom jer se zvao Piter, kao i njegov otac, a prvo što mu je izašla kada je ukucao reč “Piter”, bio je ovaj nepoznati korisnik.

Podaci WhatsApp korisnika (ponovo) izloženi na internetu (VIDEO)

“Već šest meseci u mojoj porodičnoj Whatsapp grupi postoji neko za koga sam mislio da mi je otac, a zapravo se slučajno zvao Piter, kao i moj stari. Bio je u grupi šest meseci i nijednog momenta nije hteo da nas obavesti da je greškom ubačen tamo gde mu nije mesto”, istakao je Piter.

Mladić je dodao da su mu roditelji razvedeni, da ne komuniciraju mnogo, ali da mu je bilo drago što su mu oba roditelja u grupi.

Grešku je, međutim, uočio sasvim slučajno.

“Kada bi me otac pozvao da me pita nešto o čemu je već pisano u grupi, ja bih mu rekao da pročita poruke na Whatsapp grupi na šta se on zbunio. Odlučio sam da proverim u grupi i video da je u pitanju “pogrešan” Piter. Nadam se da je uživao čitajući naše intimne poruke”, napisao je Džono.

Ispostavilo se da je umesto oca, u grupu dodao vodoinstalatera Pitera koji mu je popravljao veš mašinu pre osam godina.

“Pretpostavljam da će se nakon izvesnog vremena naš “lažni otac” Piter javiti kako bi nas obavestio o tome da smo pogrešili, ali nije to učinio. Jednostavno je prihvatio svoju ulogu našeg novog oca”, napisao je Džono, što je izazvalo smehotresne reakcije korisnika društvenih mreža.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar