Ivanišević mi je poput Džejmsa Bonda spasio život: Otac je hteo da ih ubije, a onda se pojavio Goran!

Težak život je imala, a sada se vraća tenisu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: EPA/TANNEN MAURY

Mirjana Lučić-Baroni, bivša 19. teniserka sveta, je odlučila da se vrati tenisu u 38. godini života, što je prilično iznenadilo kompletnu sportsku javnost.

Hrvatica hercegovačkih korena imala je veoma težak život. Propatila je mnogo i preživala svašta.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Tokom Vimbldonu 1998. godine otkrila je da je njen otac Marinko pretio da će ubiti njihovu majku. Stoga su majka Anđelka i Mirjana molile Gorana Ivaniševića za pomoć.

Legendarni Hrvat ih je odveo u London i na taj način sačuvao im živote.

Nekoliko dana kasnije, po povratku u Zagreb, majka Anđelka je sa petoro dece pobegla iz Zagreba oko dva i po sata iza ponoći i sakrila se na tajnom mestu. Tamo su čekale 18 dana na vize, a zatim su praćenje šestoricom članova obezbeđenja sprovedene na aerodrom odakle su odletele za Njujork.

“Goran mi je spasao život. Izgledalo je kao u filmovima o Džejmsu Bondu, osim što se radilo o našim životima”, rekla je Mirjana.

Mirjana je odlučila da se vrati tenisu, nakon što se porodila.

“Znate da čuvam svoju privatnost. Sve je to bilo pomalo neočekivano. Razgovarali smo da te stvari damo u Božje ruke i da će se dogoditi onako kako je trebalo. Kad se sve to dogodilo kako je i trebalo, shvatili smo da je stigao znak i da je vreme da objavimo vest o rođenju deteta.Kad sam počela igrati, s 27 ili 28 su te smatrali starom. No, sportistkinje su danas drugačije nego pre 20 godina. Gledala sam kako neverovatne žene imaju bebe, vraćaju se i čine neverovatne stvari. To je velik podvig, ali sam već radila lude stvari”, rekla je Lučić-Baroni.

Mrzi Đokovića, bahat je i hapšen zbog prostitucije: Ovaj teniser je gori čak i od Nika Kirjosa! (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar