Kristijan otkrio TUŽNU porodičnu priču: Začet sam iste noći kad su mi OCA odvodili na doživotnu robiju

Golubović ne krije da je imao buran život

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/ Zadruga Official

Aleksandar Kristijan Golubović jedan je od najintrigantnijih takmičara četvrte sezone rijaliti programa “Zadruga”, a žestoki momak ne krije da ima turbulentnu porodičnu priču.

Naime, Kristijan ima rođenu sestru Kristinu, o kojoj često priča u “Zadruzi”, a koja je rođena 11 meseci pre njega. U jednom od svojih intervjua, Kristijan je ispričao anegdotu o svojim roditeljima, Srboljubu i Milanki, i kako je začet istog dana kada je njegov otac otišao na doživotnu robiju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Isplivali NOVI detalji sukoba Kristijana Golubovića i Tare: On uzeo NOŽ, ona krenula MAKAZAMA (VIDEO)

“Kakva je to sudbina da se začnem iz jednog jedinog pokušaja svoga oca da napravi sina i iste noći biva odveden na doživotnu robiju. Cela ova situacija nagoveštava tok neverovatnih događaja jednog života, mog života. Zapravo moja majka je te ’69 godine bila trudna sa mojom sestrom koju je rodila na Bogojavljanje 19. januara i baš neposredno nakon porođaja, moj otac koji je baš u to vreme bio pod poternicom zbog oružane pljačke sa smrtnim ishodom, valjda sujetno ljut što nije dobio sina, tek svežu majku oplodi i istog jutra biva uhapšen i odveden na doživotnu robiju”, počeo je da priča Golubović.

ONA je najveća ljubav Kristijana Golubovića: Rodila mu je sina, pa UMRLA od raka! (FOTO)

“Još dok sam bio embrion, stvari u mom životu su krenule naopako i tako nastaje predispozicija da dete od ranih dana nema oca kraj sebe u godinama kada je to najneophodnije… Prvi put sam sreo svog oca u nekom od prvih razreda osnovne škole, nakon njegovog spektakularnog bekstva iz tada najčuvanijeg zatvora u Nemačkoj u Minhenu. Klinac koji je odrastao bez oca, za kim je žudeo svaki dan u svom kratkom životu, stvara potajno u sebi heroja u vidu svog jakog tate, koji je bio predmet mog prosuđivanja i ideologije na krajnje ekstreman način”, govorio je Kristijan u intervjuu.

Njegov otac preminuo je 1994. godine, a majka mu je umrla pre dve godine, i to baš na Novu godinu. Kristijan se tada nalazio u zatvoru “Zabela”, a preko advokata pokušao je da izdejstvuje da izađe na kratko, kako bi mogao da je sahrani. Ovo je bio jedan od najtužnijih dana u Kristijanovom životu, što je pokazao i u “Zadruzi”, kada nije slavio Novu godinu sa takmičarima, već se povukao u pab, kako bi mogao da tuguje.

U nastavku možete pogledati fotografiju Kristijana i njegove majke, na grobu Kristijanovog oca.

Foto; Facebook/Printscreen

Kristijan Golubović NAPUŠTA Zadrugu? Spakovao kofere! (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Kako samo patoloski LAŽE debeli prasac. Otac mu napravio suicid i obesio se! Laze da je bio sused Beckenbauera ahahahaha. Smece Kristinica je ziveo u barakama za socijalne slucajeve. Majka mu radila kao stevardesa ahahaha, vec cistacica a otac fizicki radnik, koji je i krao. Jadnik laze bajke a u crkvi dilovao na sitno drogu, pa taj klosar nije u zivotu imao u dzepu ni 10.000 maraka!

    Odgovori

Ostavite komentar