Federera pitali šta misli o Novaku Đokoviću: Švajcarac potpuno iznenadio odgovorom!

"Kad god se suočim sa njim, super se provodim", rekao je Federer.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/YouTube

Rodžer Federer se vraća na teren posle više od godinu dana, a nastupiće na ATP turniru u Dohi.

Švajcarac je veoma motivisan i spreman da pokaže da i dalje u njemu ima magije. Mnogo toga se dogodilo dok je on bio van stroja, a ono što je posebno uticalo na Federera jeste činjenica da će Novak Đoković oboriti njegov rekord po broju dana provedenih na prvom mestu ATP liste.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Razmišljam o tome da ne izgubim. Zabavljam se kada igramo jedan protiv drugog, imamo različite stilove igre, mnogo zavisi od dana, podloge, kako se igra razvija, kakvi su bili poslednji mečevi. Kada igrate protiv najboljih dužni ste da budete najbolji, ne možete da budete mirni, znate da će uvek odgovoriti sa svojim najboljim udarcima. Zato je on jedan od najboljih u istoriji. Kad god se suočim sa njim, super se provodim”, rekao je Federer.

Odakle mu motivacija?

“Volim da igram tenis, volim ovaj sport. Moj san je uvek bio da igram tenis, to je ono čime sam se bavio celog života. Iako je bilo mnogo trenutaka u kojima sam nedostajao kod kuće, svojoj porodici, svojim ljudima. Međutim, na kraju dana sam uviđao da se to isplati. Učio sam da uživam na Turu, da upoznajem nova mesta, ljude…”, istakao je Švajcarac.

Srbima teško u Dohi: Federer ponovo na terenu – ovaj turnir obećava!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar