Komšije se zaglavile u LIFTU: Dok su čekale pomoć, ona mu je OVOM rečenicom promenila život (VIDEO)

Život piše neverovatne priče

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen/Inside edition

Neverovatna i veoma romantična priča iz nebodera u Čikagu obišla je svet.

Junaci priče, Aleks Morton i Stejsi Pavlicki komšije su više od tri godine. On živi dva sprata ispod nje. Do sada se nisu ni sretali previše često, ali epidemija koronavirusa promenila im je život. Na najlepši način.

Aleks i Stejsi su se zbog karantina tokom 2020. godine puno puta viđali u liftu u isto vreme. Razmenili bi par rečenica, ali na tome je sve ostajalo, do trenutka kada su se zaglavili u liftu.

Prava holivudska boza, jel tako? Pa, i jeste. Aleks je pokušavao da otkoči lift i dozivao je pomoć dok je Stejsi nervozno stajala unutra i cupkala. Bila je pomalo klaustrofobična, ali nije imala izbora jer živi na 9. spratu.

Aleks nije mogao da veruje kako pre nije primećivao Stejsi na hodniku, Foto: Youtube printscreen/Inside edition

Stejsi mi je rekla, onako u blagoj panici, da ako je izbavim iz lifta bez posledica, moraće da mi se oduži. Nisam ni slutio da će mi ta rečenica od nje promeniti život iz korena. Nekako smo spontano počeli da zbijamo šale i na kraju smo skinuli i maske. Tek tada sam primetio koliko mi je lepa. Maštao sam o tome da me zaista pozvati posle izlaska iz lifta, pošto sam je herojski spasao. Posle nekoliko dana zakucala mi je na vrata i pitala me hoću li možda kod nje da igramo u toku karantina društvene igre“, rekao je Aleks Morton.

Posle samo mesec i po dana, njih dvoje su se toliko zbližili i zaljubili da se Aleks uselio kod Stejsi i više se ne odvajaju jedno od drugog.

Par je oduševljen na koji način im je karantin promenio sve, Foto: Youtube printscreen/Inside edition

“Epidemija nas je zbližila. Neverovatno je da smo toliko puta prolazili jedno pored drugog na hodniku a da se nismo ni ‘registrovali’. Presrećna sam”, kaže Stejsi.

Beskućnik je zaustavio i pitao koliko je sati: Nije ni znala da će joj to ZAUVEK promeniti život (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar