Beskućnik je zaustavio i pitao koliko je sati: Nije ni znala da će joj to ZAUVEK promeniti život (VIDEO)

Pogledao ju je u oči i imala je osećaj da nije sve uobičajeno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/dbphoto

Ejmi Abrahamson iz Velike Britanije šetala je pre 10 godina parkom kada je primetila jednog beskućnika kako leži naslonjen na drvo.

Sela je na obližnju klupu. Pogledali su se, a on ju je pitao koliko je sati. Kada mu je odgovorila, napravio je nekoliko spontanih šala, što ju je razveselilo, iako se već spremala da ode.

U emisiji “This morning” Ejmi je priznala da je još od prvog, neobaveznog pitanja Vika znala da postoji neki “vajb” u vazduhu.

“Pogledala sam ga direktno u te predivne, braon oči u kojima je bilo i lepote i topline. Znala sam da se nešto dešava među nama, iako je sedeo na travi onako prljav i sa velikom bradom”.

Deset godina kasnije Ejmi i Vik su u braku imaju predivnu decu.

“Bila je jako lepa i samouverena. Znao sam da moram nekako da otpočnem razgovor s njom. Mnogo mi se dopala. Nisam imao šta da izgubim. Pre toga sam iznenada postao beskućnik. Išao sam na put po Evropi i ostao bez novca. Usput sam se propio. Došao sam do mesta u kojem nisam znao šta dalje. Tako da sam danima sedeo u parku i čamio razmišljajući kako mi se ovo dogodilo da nemam ništa u životu. Ejmi je nekako došla u pravom trenutku”, priznaje Vik objašnjavajući zašto oboje veruju u ljubav na prvi pogled.

Videvši da postoji hemija, Vik je vrlo samouvereno rekao Ejmi da se “nacrta” na istoj klupi pet dana kasnije i samo je ustao i otišao pre nje, sa blagim osmehom na licu. Ejmi je bila sluđena, ali je ipak došla.

Danima gledao beskućnicu u DRUGOM STANJU kako moli za pomoć, a onda je napravio NEVIĐEN gest (VIDEO)

Nekoliko dana kasnije, on je otišao u Beč, ali su razmenili telefone. Ejmi je bila ubeđena da se Vik više neće javiti, ali on je se setio. Uplovili su u čudnu romansu tokom koje je Vik stao na noge uz veliku pomoć Ejmi.

Posle nekog vremena verili su se kada je on našao dobar posao, a onda je došao brak, pa i blizanci.

“Ništa od njih nismo krili, sve smo im rekli šta sam ja bio kad smo se upoznali. Ne verujem da razumeju socijalni aspekt mog tadašnjeg stanja, ali su upoznati sa celom našom pričom”, rekao je Vik.

Nataša spavala sa 3 muškarca, pa zatrudnela: Probala da ih ubedi da su očevi, a onda je DOTAKLA DNO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar