TUŽNA SUDBINA

Mali Halil iz “Lepih sela” nakon ove uloge morao je da NAPUSTI Srbiju: OVAKO danas izgleda (FOTO)

Danas se bavi potpuno drugačijim poslom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/lepaselalepogore

Film “Lepa sela lepo gore” jedno je od kultnijih domaćih ostvarenja, a jedna od legendarnih scena jeste ona kada dečaci Milan i Halil razgovaraju sa teta Đanom koju glumi Mica Trfortaljka.

Halila je glumio Miloš Đuričić iz Višegrada i baš on je u pomenutoj sceni trebalo da se skine pred teta Đanom, a nakon ove male uloge morao je da napusti Srbiju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Svi pamtimo DRVOSEČU iz Cecinog spota: Evo kako sada izgleda, ni Ceca ga nije prepoznala (FOTO)

Miloš se danas ne bavi glumom, za razliku od svog kolege Admira Šehovića koji je glumio Milana u pomenutom filmu, a koji se i danas bavi glumom.

Naime, Đuričić se pre više od dve decenije preselio u Austriju, a tamo je radio razne poslove, oženio se i ima dva sina, a trenutno radi u špediciji i bavi se transportom, pišu Novosti.

Ella B se iznenada povukla i KOLEGI rodila 4 dece: Evo kako sada izgleda, NEPREPOZNATLJIVA je (FOTO)

“Imao sam veliku želju da postanem glumac. Nažalost, sudbina me je naterala da dođem u Austriju. Moji roditelji su se rastali kad sam imao tri godine. Majka je otišla za Austriju, a ja sam ostao s tatom u Višegradu. Nakon snimanja filma moj otac je umro. Nisam imao kod koga da budem. Majka me je odvela i to je bio kraj jedne možda sjajne karijere”, izjavio je on, prenosi pomenuti medij.

Foto: Facebook/Printscreen/Miloš Djuricic

Da li je prepoznajete? Ova pevačica je danas u samom ESTRADNOM vrhu, a ovako je nekada izgledala (FOTO)

“U Austriji živim od 1998. godine. Završio sam gastronomiju i posle toga sam se oženio. Život me nije štedeo i mnogo sam se napatio u novoj tuđoj zemlji. Imam dva sina”, ispričao je Miloš ranije za domaće medije, prenose Novosti.



Izvor: Objektiv.rs, Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar