Danas je Vučiću rođendan: Saradnici mu spremili SPECIJALNO IZNENAĐENJE, evo šta će dobiti na poklon

Prošle godine su prvom čoveku Srbije rođendan čestitali brojni svetski lideri i zvaničnici

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Facebook

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas puni 51 godinu. Kako Objektiv saznaje od njegove savetnice za medije Suzane Vasiljević, srpski lider ni ove godine neće ostati bez poklona koje će mu najbliži saradnici uručiti tokom današnjeg dana.

– Svake godine savetnica za spoljnu politiku Tanja Jović i ja predsedniku zajedno kupujemo poklon za rođendan. Ove godine to će biti dva para naočara, dve šolje i majice sa zabavnim ispisom. Kao iznenađenje biće mu uručen zidni kalendar sa slikama njegove dece i najužih saradnika, koje smo same izradile – navela je Vasiljevićeva.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Upitana šta će šefu poželeti za ulazak u šestu deceniju života, ona je rekla:

Poželećemo mu više slobodnog vremena i lepih, privatnih putovanja, posebno sa decom! Uz Vasiljevićevu, za Objektiv su Vučiću čestitke uputili ministar poljoprivrede Branislav Nedimović i predsednik Skupštine Ivica Dačić.

– Zdravlje, dug život njemu i njegovoj porodici i manje sekiracije – poručio mu je ministar Nedimović, dok je Dačić bio nešto konkretniji:

– Želim mu da ostvari svoje snove o modernoj, prosperitetnoj i uspešnoj Srbiji. U tome će uvek imati pomoć s moje strane.

Prošle godine su prvom čoveku Srbije rođendan čestitali brojni svetski lideri i zvaničnici, među kojima su bili Vladimir Putin, Si Đinping, Redžep Tajip Erdogan, Sebastijan Kurc, Viktor Orban, Miroslav Lajčak, Aleksandar Lukašenko, Serđo Matarela, Nursultan Nazarbajev, ruski patrijarh Kiril… G. M

O bezbednosti u subotu

Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost na kojoj bi trebalo da se raspravlja o detaljima u vezi sa akcijom u borbi protiv organizovanog kriminala u Srbiji zakazana je za sutra u 18 sati. Sednica je prvobitno trebalo da se održi u subotu 27. februara, ali je odložena zbog novih saznanja državnih organa u borbi protiv organizovanog kriminala, i biće održana sutra.

Ovu i još zanimljivih priča pročitajte u današnjem izdanju štampanog Objektiva.

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (4)

  1. Sve radi skoro bez greske,ko ne vidi kako je srbija napredovala a jos ce,dok ne bude lider na balkanu,taj je coban,svaka cast vuletu...

    Odgovori

Ostavite komentar